Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hajlandóak lennétek küzdeni egy srácért?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-06 20:36
Sok nő is olyan amilyennek teremtette őket az isten, ez nem szardobálózás. A kérdező meg ha olyan rámenős, akkor hajrá. Ha ő hajlandó konkrétan kezdeményezni, akkor nem értem miért nem teszi. Ha a fiú is félénk meg a lány is, akkor mi van? Melyik törvénykönyvben van az leírva hogy melyiknek kell ilyenkor cselekedni? Egyikben sem. Amelyik jobban akarja a másikat, az erőltesse meg magát egy kicsit.
Nem olvastam végig a válaszokat.
Úgy gondolom, az a normális, ha a kapcsolat elején a fiú a dominánsabb. Ha lenne vki, aki nagyon megtetszik, komolyabban érdekel, kezdeményeznék, ami abban merülne ki, h adnék vmi jelet, ami arra sarkalhatja, h netalántán ha szeretne, kimutassa az érdeklődését felém. Erre már volt is példa, és bejött. Sztem gáz, ha egy csaj nyolul rá, és szedd fel egy pasit, ez az amit nem.
De abba semmi rossz nincs, h ha vkit kicsit felrázok, vagy megerősítem abban, h jó nálam.
én csak azt tudom mondani minden fiúnak, hogy bátornak kell lenni és nem kell sokat görcsölni azon, hogy visszautasítottak.. ha nem hát nem.. tudom mondani könnyű.. de amint összeszedtétek az erőtöket és van valami új lány akkor lépjetek..
lány vagyok és rohadt nagy pofátlanságnak találom amikor vki udvarol és a lány lenézi ahelyett, hogy megmondaná, hogy kedves tőled, de nem akarok többet.. szerintem nem gáz egyáltalán és nem kell elvárnunk folyton, hogy a fiú fusson utánunk.. bármikor meg lehet kérdezni, hogy unatkozom, nem ülünk be valahova? vagy nem megyünk el sétálni? vagy ilyesmik.. nem nagy dolgok.. valamint, ha valaki tetszik akkor ne csak plátói szerelem legyen, hanem tegyetek is érte valamit.. adjatok jeleket.. és ez mind két félre vonatkozik.. hiszen pasik.. lehet, hogy 1 vadász csajszival álltok szemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!