Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok hajlandóak lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hajlandóak lennétek küzdeni egy srácért?

Figyelt kérdés
Mi van akkor ha van egy srác aki nagyon vonzó, nagyon tetszik nektek, érzitek hogy ő is érez valamit, de zavaros jeleket küld. Hajlandóak lennétek ti kezdeményezni?
2011. jún. 6. 18:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
En csak azt veszem eszre, hogy a rosszhoz viszont nagyon tudnak ragaszkodni a nok. Nem szamit, hogy az illeto hanyszor csapta be oket, mennyire figyelmetlen, stb., ok menthetetlenul futnak az oket kihasznalo ferfiak olebe. Ez sajnos a verukben van.
2011. jún. 10. 11:01
 22/29 A kérdező kommentje:
ez tényleg így van, legalábbis a többségnél
2011. jún. 10. 11:03
 23/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-06 20:36

Sok nő is olyan amilyennek teremtette őket az isten, ez nem szardobálózás. A kérdező meg ha olyan rámenős, akkor hajrá. Ha ő hajlandó konkrétan kezdeményezni, akkor nem értem miért nem teszi. Ha a fiú is félénk meg a lány is, akkor mi van? Melyik törvénykönyvben van az leírva hogy melyiknek kell ilyenkor cselekedni? Egyikben sem. Amelyik jobban akarja a másikat, az erőltesse meg magát egy kicsit.

2011. jún. 10. 11:23
 24/29 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő nem is igen keres félénk társat.
2011. jún. 10. 11:57
 25/29 anonim ***** válasza:
En biztos nem kuzdenek senkiert, ugyanakkor a kuzdest a masiktol se varom el, mert ez a szo maga, azt sugallja, hogy szinte eselytelen es csak hiaba probalkozik. Ha nem igy van, elvarom, hogy a ferfi fektessen eleinte! tobb energiat belem. Azert van igy, mert hiszek a hagyomanyos modellben, ev ezredekig bevallt a modszer. Az ala fole rendeltseghez meg annyit, hogy a nok meg mindig alarendeltek azon egyszeru oknal fogva, hogy mi szulunk. A gyes utan szerinted mely munkaltato szeretne visszavenni az ujdonsult kismamat? Ehhez hozzatartozik, hogy nem egy, 26 eves ismerosomnel a munkaado kedves ferfitarsak jobban tudjak, hogy mikor akar szulni, mint o maga es ezert nem veszik fel. Ez igy van es kesz, hiaba vannak mar noi vezetok is (altalban csalad nelkuliek) es hiaba lehet egy no is pilota, attol meg az igen meghatarozo munka vilagaban elnyomottak vagyunk. Ezert aztan elvarom, hogy a ferfi fizesse a kavemat elso randevun (csak azzal megyek randizni aki valoban erdekel es nem kihasznalom) es hitesse el velem, hogy elalel ha megrebegtetem a szempillamat. Szerintem ez igy normalis es nem a vivan nevelkedett onbizalomhianyos identitaszavarokban vergodo kicsi fiuk meg 25 evesen is.
2011. jún. 10. 12:01
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat.

Úgy gondolom, az a normális, ha a kapcsolat elején a fiú a dominánsabb. Ha lenne vki, aki nagyon megtetszik, komolyabban érdekel, kezdeményeznék, ami abban merülne ki, h adnék vmi jelet, ami arra sarkalhatja, h netalántán ha szeretne, kimutassa az érdeklődését felém. Erre már volt is példa, és bejött. Sztem gáz, ha egy csaj nyolul rá, és szedd fel egy pasit, ez az amit nem.

De abba semmi rossz nincs, h ha vkit kicsit felrázok, vagy megerősítem abban, h jó nálam.

2011. jún. 10. 13:28
 27/29 A kérdező kommentje:
igen, csak az a baj hogy a mai fiataloknál, nem úgy van mint régen. egy srác odamegy egy lányhoz, akinek ha nem tetszik akkor kineveti, kicikizi őt. ezért aztán több fiúnál is önbizalomhiány mutatkozik.
2011. jún. 10. 21:29
 28/29 anonim ***** válasza:

én csak azt tudom mondani minden fiúnak, hogy bátornak kell lenni és nem kell sokat görcsölni azon, hogy visszautasítottak.. ha nem hát nem.. tudom mondani könnyű.. de amint összeszedtétek az erőtöket és van valami új lány akkor lépjetek..

lány vagyok és rohadt nagy pofátlanságnak találom amikor vki udvarol és a lány lenézi ahelyett, hogy megmondaná, hogy kedves tőled, de nem akarok többet.. szerintem nem gáz egyáltalán és nem kell elvárnunk folyton, hogy a fiú fusson utánunk.. bármikor meg lehet kérdezni, hogy unatkozom, nem ülünk be valahova? vagy nem megyünk el sétálni? vagy ilyesmik.. nem nagy dolgok.. valamint, ha valaki tetszik akkor ne csak plátói szerelem legyen, hanem tegyetek is érte valamit.. adjatok jeleket.. és ez mind két félre vonatkozik.. hiszen pasik.. lehet, hogy 1 vadász csajszival álltok szemben :D

2011. jún. 17. 01:39
 29/29 A kérdező kommentje:
igaz
2011. jún. 17. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!