Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok hajlandóak lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hajlandóak lennétek küzdeni egy srácért?

Figyelt kérdés
Mi van akkor ha van egy srác aki nagyon vonzó, nagyon tetszik nektek, érzitek hogy ő is érez valamit, de zavaros jeleket küld. Hajlandóak lennétek ti kezdeményezni?
2011. jún. 6. 18:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

SZerintem itt is van egy határ. Nem kell a nőnek megkérni a férfi kezét, de mondjuk az első találkozót kezdeményezheti. Ez már elég egyértelmű utalás a férfinak arra, hogy ha akar valamit, majd ő folytatja.

Kölcsönösen kell megtenni a lépéseket, és ha mindkét félnek bejön a másik, csak attól függ, ki teszi meg a kezdő lépést, hogy melyikük bátrabb.

2011. jún. 6. 18:43
 12/29 A kérdező kommentje:

az utolsóval egyet értek.

Nem azt mondtam hogy a nő kérje meg a férfi kezét, meg hogy udvarolja körbe.

2011. jún. 6. 18:48
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem. Én is hiszek a hagyományban.
2011. jún. 6. 19:05
 14/29 anonim ***** válasza:
Higgyél a hagyományban de szerintem igy sok jó pasiról lemaradsz.Te bajod.
2011. jún. 6. 19:08
 15/29 anonim ***** válasza:
Dehogy maradok :)
2011. jún. 6. 19:38
 16/29 anonim ***** válasza:
Azt te csak hiszed!
2011. jún. 6. 19:41
 17/29 anonim ***** válasza:
Ó uram! Igen is egy pasi udvaroljon, a lánynak az a dolga hogy jeleket küldjön. A ti génjeitekben van a vadászösztön az ég szerelmére. Amikor össze vissza csaltok egy nőt akkor bezzeg tudtok erre hivatkozni, mi? Egyébként sokszor a nő kezdeményez azzal hogy ő viszont egyértelmű jeleket küld. Abból is látszik hogy tudja mit akar. Azért az már a lustaság netovábbja hogy még ezek után én kérjek randit. Ilyen jó pasikról simán hajlandó vagyok lemaradni.
2011. jún. 6. 19:55
 18/29 A kérdező kommentje:
szerintem meg egy nő is képes lehetne arra hogy elhívja valahova a pasit. nem kell neki fizetni ez egyértelmű. de szerintem abban semmi baj hogyha esetleg felhívja és megkérdezi hogy nincs-e kedve elmenni ide vagy ide.
2011. jún. 6. 19:58
 19/29 anonim ***** válasza:
Én csak barátként szoktam ilyet tenni.
2011. jún. 6. 20:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden férfiban van vadászösztön, megkérem a jelenlevő hölgyeket ne általánositsanak.Vannak gátlásosabb srácok,szégyelősebbek és ez kevésbé változik meg idővel.Az ilyen fiúk kapnak maguknak egy rámenős csajt, aki már magától ilyen rámenős.Nem egyet hallottam, szép szép csaj és szeret ő vadászni.Szóval minden zsáknak megvan a foltja.Az a nő aki félénk vagy hagyományörző az majd kap magának egy rámenős pasast abból is van elég meg félénk pasiból is.Aztán lehet itt szardobáloznik, hogy igy töketlne pasik meg úgy...de mindegyik olyan, amilyennek a fennvaló megalkotta és sokan ezen nem birnak túllépni még idővel se(mármint a természetükön)
2011. jún. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!