Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hajlandóak lennétek küzdeni egy srácért?
Figyelt kérdés
Mi van akkor ha van egy srác aki nagyon vonzó, nagyon tetszik nektek, érzitek hogy ő is érez valamit, de zavaros jeleket küld. Hajlandóak lennétek ti kezdeményezni?2011. jún. 6. 18:14
1/29 anonim válasza:
én fiú vagyok de volt párszor hogy a leányzó kezdeményezte a kapcsolatot, és nem szégyellem :))
4/29 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de sohasem küzdenék egy lányért sem.
MIÉRT?
Mert ha a lány ez alapján dönt, ne legyen vele, mert nem szeret/szeretne meg igazán, ba**a meg.
Szerintem ez fordítva is igaz, lányok részéről./már ha normális a leányzó, szerintem/
19/f
6/29 anonim válasza:
volt már rá példa, nem is egyszer... sikerrel jártam, viszont biztosnak kell lenned abban, hogy ő akarja-e
7/29 anonim válasza:
nem. ha akarna valamit érthetőbb jeleket küldene szerintem. amúgy meg nehogy én fussak már a fiú után...
8/29 A kérdező kommentje:
18:20as
mi az hogy "nehogy már én fussak egy pasi után"
ilyen alapon a pasik is mondhatnák azt hogy "nehogy már én fussak egy lány után". nem értem hogy honnan van ez a fölé-alá rendeltség
2011. jún. 6. 18:23
9/29 anonim válasza:
Én fiu vagyok, nekem bejön az ha egy lány tudja, mit akar és mer kezdeményezni, sokkal könyebb, mert akkor úgy érzem társak vagyunk, és nem mindig nekem kell "loholni a csaj után".
10/29 anonim válasza:
hiszek abban,hogy a férfi, Férfi. udvarol,bókol,megszerez magának,hogy nem nekem kell őt körbeudvarolni,elhívni 1kávéra. még jó hogy a kezét nem kérjük meg a férfinak, nő létünkre :)
18:20as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!