Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az, ha a csajom unokatesojat megdugom?
Figyelt kérdés
Akármikor meglátom csak a sexen jár az eszem.K.U.R.V.A jó nő. A fenekén megáll a talpas pohár.Már próbáltuk.2011. jún. 5. 22:01
11/24 anonim válasza:
Remélem jó távol laksz tőlem, ilyen mocskos szemétládával még egy levegőt sem akarok szívni, az is biztos.
12/24 anonim válasza:
Dehogy ciki, ha ennyire kívánod, tedd meg! A prűdeket meg sz*rd le, csak irigyek! :)
13/24 napietus válasza:
undorító vagy. ennyi erővel az útszélieket is dughatnád...miből gondolod, hogy ha az a szuka az unokatesója pasijával lefekszik, akkor mással nem? örülj, ha közte megmosdik...
14/24 anonim válasza:
ááá dehogy... pf... :S remélem a bnőd meg a te unokatesóddal dug.
15/24 anonim válasza:
így megy ez cigányéknál. akár saját unokatesod is beveheted...
16/24 anonim válasza:
„Dehogy ciki, ha ennyire kívánod, tedd meg! A prűdeket meg sz*rd le, csak irigyek! :)”
Remélem miközben ezt a sort leírtad, közben a te barátodat/barátnődet is éppen más dugja.
„így megy ez cigányéknál. akár saját unokatesod is beveheted...”
Sőt, ott ez családi hagyomány.
Amúgy pedig húzzál már innen a kamu szar kérdéseiddel. Aki ilyet leír az egész nap a gép előtt veri és már attól is magömlése van, ha meglát egy tampon reklámot.
17/24 anonim válasza:
Nem, teljesen normális. Utána pedig jöhet a húga és az anyja. Ez a kettő lehetőleg egyszerre.
18/24 Nigra válasza:
Teljesen nyugodtan dugd meg, ne legyenek erkölcseid, dugd meg a fél várost, és 20 év múlva ha lesz még ez az oldal gyere vissza siránkozni, hogy nem találsz egy rendes nőt, még mindig a szüleiddel laksz mit tehetnél.
19/24 anonim válasza:
Nem ciki, én is megtettem.Utánna mondjuk ott tett keresztbe a csaj ahol csak tudott.
20/24 anonim válasza:
Nem ám ilyen lehetőséget kihagysz! Inkább azt bánd meg,hogy megtetted mint azt,hogy nem. Az erkölcscsőszőkkel ne foglalkozz. Én a barátnőm testvérét ápolgattam évekig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!