Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az, ha a csajom unokatesojat megdugom?
Figyelt kérdés
Akármikor meglátom csak a sexen jár az eszem.K.U.R.V.A jó nő. A fenekén megáll a talpas pohár.Már próbáltuk.2011. jún. 5. 22:01
1/24 anonim válasza:
Nem ciki, csak gondolom a barátnőd nem örül ennek....
3/24 anonim válasza:
mig a baratnod nemtudja addik hajra...utanna mar csak az unokatesoja marad ha kitudodik :P
6/24 anonim válasza:
Az, hogy megcsalod a barátnődet, és ráadásul egy rokonával??? Neeeeem, nem ciki, csak te vagy egy nagy tuskó.
7/24 anonim válasza:
Akkor volt értelme összejönötök.. meghúzhatod az unokatesóját...grat(y)
8/24 anonim válasza:
te egy állat vagy akit az ösztönei vezérelnek.. pfújj..
9/24 napietus válasza:
igen, az. Te meg egy bunkó vagy, a csaj meg ribi, ha megteszi ezt az unokatesója pasijával. én meg is ölném azt a pait, aki az unokatesómat át akarja verni, és még a velem való jó kapcsolatába is bekavarna. barom.
10/24 A kérdező kommentje:
szerintem még lesz ez igy egy darabig.NEKEM EZ ÍGY NAGYON KIRÁLY.A 2-es számu csajom pedig nem sajnálom.Csak annyit kap ami kifér a csövön.
2011. jún. 5. 22:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!