Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagyott lehetőségek? (Harmadik rész!)
Igen ez a kérdés arról szól, arra gondolok, amikor már úgy tűnt minden jól alakult. És szex lesz a dologból. Ám mégis meggondoltad magad, vagy hát közbejött valami.
Mi történt? Miért gondoltad meg magad, vagy mi jött közbe? Mi lett azután? Azt is írjátok meg hány évesek voltatok amikor ez történt
Sajnos ezt is le kell írnom, pedíg azt gondolom értelemszerű hogy ne csak annyit írjatok, hogy igen volt ilyen, vagy hogy sosem történt velem ilyen.
Kb 16-17 éves voltam, elhívtam magunkoz az akkori pasim szilveszterezni. 1-2 hónapja jártunk. Éjjel átmentem hozzá (szüleim nem engedték hogy egy szobában aludjunk), befeküdtem mellé, volt csók, alsóba nyúlás de mégse kezdeményezett semmi többet úgyhogy meguntam és begerjedve inkább visszamentem a szobámba xD
Sose feküdtünk le, még pár hétig "jártunk" aztán szakítottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!