Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vagy miképpen mondjam el édesanyámnak hogy homoszexuális vagyok?
előre leszögezem : BUNKÓ PRIMITÍV TAHÓ VÁLASZOKRA NINCS SZÜKSÉGEM !!! és a "anya meleg vagyok" című beszólásokra és társaikra SEM....köszönöm
×××××××××××××××××××××××××
Az a helyzet hogy szüleim 2 éve elváltak. Édesanyámmal élek és a bátyámmal (25 éves). Anyukámat megviselte a válás (nem maga a válás, hanem amiket apám csinált, de ebbe ne menjünk bele)de már nem foglalkozunk vele. Viszont fogalmam sincs hogy mondjam el ezt neki, nem szeretném szégyenbe hozni (nem hoznám sose szégyenbe, mert nem láccik rajtam hogy az vagyok, semmibe se), de ténylegesne félek hogy mit mondana rá.
Lehet most azt mondani hogy /nem kell elmondani/, ezt én is tudom, viszont akkor nem lehetek sose teljesen boldog, titkolózni meg nem szeretek, mert vagy 5-ször súlyosabb lesz a helyzet ha titokból egyszer csak kiderül mint ha őszintén elmondom.
18 éves vagyok (18/F), de anyukám egyes kijelentéseiből (lásd pl a b*zi szót használja, nem sűrűn, nagyon ritkán tesz említést a melegekről pl: az aids az a b*zik betegsége, nah itt kiakadtam) arra következtetek hogy nem fogadná szívesen, vagy sírna. Nem szeretném hogy kitagadjon, de emiatt tényleg ki lehet valakit tagadni?
Ha egy szülő nem fogadja el a gyereke másságát akkor az azt jelenti hogy az iránta érzett szeretet az csak feltételektől és elvárásoktól függ?
Ti mit gondoltok? (olyan válaszokat NEM várok mint amit az első pár sorba leírtam)
Vagy egyszerűbb lenne úgy elmondani hogy ha adódik egy olyan program (nem haverokkal, nehogy rosszat következtessen ki) akkor írjak neki egy levelet amibe kifejtem ezt az egészet és olyan helyre rakjam ahol biztos észreveszi?
Ez mennyire válna be?
Mivel én szeretnék barátot (beszólásokat nem kérek, thx) de emiatt nem lehet sajnos, de attól félek nagyon hogy ha még anyukámnak sikerülne feldolgoznia ezt vmennyire akkor attól félek hogy olyat mond hogy : "de nem engedem hogy barátod legyen ilyen téren" ....nagyon félek:S:(:(
(elköltözni nem tudok jelenleg, nincs saját keresetem, még a gimnázium utolsó éveiben vagyok)
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Az hogy "ülj le vele és beszéld meg.." oké, de pl hogy lehet egy ilyen témát elkezdeni? És a leveles megoldás?
Annyira félek hogy el fog utasítani:S
Én is írok:D
De csak azért mert kíváncsi vagyok,hogy mit szól majd anyukád,szóval tessék csak megírni:D
Hajrá:P
Valami aztsúgja,hogy ti még össze fogtok...öhm..izé...
melegedni XDDDDD
Nyíltan, egyenesen, őszintén. Nincs más út! Még sírni is
szabad, ha úgy érzed, könnyek fojtogatják a torkod!
Egy férfi NEM sír!
Jah,egy férfi....XD
Szedd össze minden bátorságod és nyíltan, egyenesen mondd
el neki. Ne válassz kerülő utakat! Zárd rövidre a dolgot,
az biztos, hogy kiveri a biztosítékot anyukádnál. De csak
belenyugszik majd, nem? Jó a természete ilyen szempontból?
Tehát nem haragtartó, hanem egy idő után "felenged"? Nem
tudok jobbat kitalálni, egyszer úgyis meg kell tudnia,
hogy mi az ábra! Akkor meg essél át rajta minél hamarabb!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!