Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vagy miképpen mondjam el édesanyámnak hogy homoszexuális vagyok?
előre leszögezem : BUNKÓ PRIMITÍV TAHÓ VÁLASZOKRA NINCS SZÜKSÉGEM !!! és a "anya meleg vagyok" című beszólásokra és társaikra SEM....köszönöm
×××××××××××××××××××××××××
Az a helyzet hogy szüleim 2 éve elváltak. Édesanyámmal élek és a bátyámmal (25 éves). Anyukámat megviselte a válás (nem maga a válás, hanem amiket apám csinált, de ebbe ne menjünk bele)de már nem foglalkozunk vele. Viszont fogalmam sincs hogy mondjam el ezt neki, nem szeretném szégyenbe hozni (nem hoznám sose szégyenbe, mert nem láccik rajtam hogy az vagyok, semmibe se), de ténylegesne félek hogy mit mondana rá.
Lehet most azt mondani hogy /nem kell elmondani/, ezt én is tudom, viszont akkor nem lehetek sose teljesen boldog, titkolózni meg nem szeretek, mert vagy 5-ször súlyosabb lesz a helyzet ha titokból egyszer csak kiderül mint ha őszintén elmondom.
18 éves vagyok (18/F), de anyukám egyes kijelentéseiből (lásd pl a b*zi szót használja, nem sűrűn, nagyon ritkán tesz említést a melegekről pl: az aids az a b*zik betegsége, nah itt kiakadtam) arra következtetek hogy nem fogadná szívesen, vagy sírna. Nem szeretném hogy kitagadjon, de emiatt tényleg ki lehet valakit tagadni?
Ha egy szülő nem fogadja el a gyereke másságát akkor az azt jelenti hogy az iránta érzett szeretet az csak feltételektől és elvárásoktól függ?
Ti mit gondoltok? (olyan válaszokat NEM várok mint amit az első pár sorba leírtam)
Vagy egyszerűbb lenne úgy elmondani hogy ha adódik egy olyan program (nem haverokkal, nehogy rosszat következtessen ki) akkor írjak neki egy levelet amibe kifejtem ezt az egészet és olyan helyre rakjam ahol biztos észreveszi?
Ez mennyire válna be?
Mivel én szeretnék barátot (beszólásokat nem kérek, thx) de emiatt nem lehet sajnos, de attól félek nagyon hogy ha még anyukámnak sikerülne feldolgoznia ezt vmennyire akkor attól félek hogy olyat mond hogy : "de nem engedem hogy barátod legyen ilyen téren" ....nagyon félek:S:(:(
(elköltözni nem tudok jelenleg, nincs saját keresetem, még a gimnázium utolsó éveiben vagyok)
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Az hogy "ülj le vele és beszéld meg.." oké, de pl hogy lehet egy ilyen témát elkezdeni? És a leveles megoldás?
Annyira félek hogy el fog utasítani:S
Szia anyu tudunk beszélni? Elég komoly dologról van szó.
üljünk le *leültök*
Tudod van valami amit még soha senkinek nem mondtam el senkinek, és úgyérzem itt az ideje... Nos arról van szó hogy én...áhh ez nehéz nekem...
anya: mondjad mondjad
Te: najó: Anyu! Én nem a lányokat szeretem. Már 12éves koromban rájöttem blablabla innen már neked is megy. lényeg h üljetek le valahova kényelmes helyre...legyen kellemes hangulata a lehetőségekhez képest. mondj el neki mindent aztán meglátod, de szerintem ő már rég tudja:) legalábbis sejti hogy meleg vagy...
nem lesz gáz, és utána neked is jobb lesz a lelkiismereted. hajrá!
üdv.: heteró srác.
hát mert feltételezem ismer annyira... a melegek nagyrészén látszik kívülről hogy melegek...aztán mikor megszólalnak... mézesmázos hangjuk van...LOL
üdv.: heterósrác:)
A hetero srác nagyon értelmes, fogadd meg a tanácsait :)
Viszont vki említett itt biszex kártyát... azt azért ne dobd be! Érthető ha az anyád azt szeretne hogy "normális" életed legyen, ezért lehet hogyha azt mondanád h mindkét nemet szereted, akkor a lányokhoz terelgetne inkább.
Szerintem a legtökéletesebb hangulatot ne várd, éppen ezért nem fogod sosem elmondani, mert sosem fogod azt érezni, hogy ez a tökéletes pillanat/hangulat. Arra figyelj inkább hogy ne ideges állapotában kezdj bele, vagy mikor az Ezelt nézi :D
Ha nekem mondana ilyet a fiam, biztosan kiakadnék, de nem azért mert haragudnék rá olyan miatt, amit nem ő választott magának, hanem a külvilágtól félteném. Ha megtudnák mások is és bántanák, neadjIsten összevernék... félnék hogy nemtudnám kellőképpen megvédeni. Előre te se vonj le következtetéseket, ha fájna is neki, idővel megemésztené. Mert meg kell. A fia vagy mindig minden körülmények között xD EGyébként szerintem jobb hogy most nem az apáddal akarnál ilyenről cseverészni... a férfiak kevésbé tolerálják a homoszexualitást, mint a nők, az anyák. Minél hamarabb ess túl rajta, és ne felejts el beszámolni, akármi legyen is a reakciója! Bocs, h hosszúra sikeredett :P Egy Borsodi srác.
mézesz mázossz
cacifijúkah LOOOOOOL
Ha írsz bele akkor előre fog ugrani a megválaszoltak között ugyh igen. Én már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi a végkifejlet. szerintem pozitív lesz és azt fogod mondani h ez nemis volt gáz.
üdv.: heterosrác
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!