Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt csinálja ugye? Szivat?
Figyelt kérdés
Barátnőm állítólag nagyon szeret, bármit megtenne értem. A lényeg viszont az, hogy minden nap ígéri, hogy leszop este felé, szokás szerint bele élem magam. Eljön az este mikor sor kerülne rá, álmos az arca, a szeme leragad, beszélni alig tud. Mondja nekem: kicsit rá segítesz magadnak? Érti azt, hogy verjem ki félig magamnak vagy verjem bele a szájába mikor kell rábukik. De normális még sosem szopott le. Nos tegnap este rá szóltam komolyan... minek szórakozol velem ha nincs is kedved hozzá és nem is akarod??? Egyből felébredt, besértődött és sírt. Most én voltam a bunkó aki sokat vár el, vagy ő aki direkt szivat?2011. jún. 3. 09:19
11/15 anonim 

válasza:

Azért a lényeget fogjátok már gel, mielőtt leosztjátok. Nem az a baja, hogy lesz pipa, vagy sem, hanem, hogy beígérnek neki valamit, ő felkészül rá, beleéli magát, aztán semmi. Azon nem akadnék, ki, ha nem szeretne szopni a párom, de ha így szívatnának, azon én is felkapom a cukrot, mert ne ígérj olyat, amit nem tartasz be. Ettől függetlenül meg nem kell leb*szni ezért a lányt, ne várd meg míg totál kiakadsz, korrekten is lehet ezt mondani.
12/15 anonim 

válasza:

Szerintem sem volt bunkó a kérdező... Ha a csaj nem akarja, akkor mondja meg ne ígérgessen. Ti mit szólnátok ha az asszony beígérni a finom ebédet és az asztalon csak nyers krumpli és fagyott hús lenne... :S
Szóval kérdező én veled értek egyet... Sajnálom, hogy ilyen szemét veled... :( 24/L
13/15 anonim 

válasza:

Miért lenne bunkó a kérdező?
Megígéri a barátnője mindig, aztán soha semmi. Pasiként meg természetes hogy vágyik az orális szexre... ezért nem hinném hogy bunkó lenne ^^ max. a barátnője az hogy nem nem teszi meg... nem azzal van a baj ha nem akarja megtenni de akkor ne mondja, és ennyi...
20/L
14/15 anonim válasza:
Szerintem meg valamiért gátlásai vannak e téren.Beígéri és meg is akarja talán tartani,csak valamiért mindíg visszakozik.Igazad van hogy ez nem szép tőle,de a kiabálással semmit sem fogsz elérni...inkább ülj le vele nyugodtan megbeszélni hogy mi az ami zavarja vagy visszatartja őt.Talán úgy érzi nagyon erőlteted és kényszerből ígéri csak meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!