Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Direkt szívat engemet?

Direkt szívat engemet?

Figyelt kérdés

Elvileg jövőhéten kellene forgalmi vizsgáznom(másodjára). Ma ahogy felhívtam oktatót azt mondta , hogy csak kb 20 nap múlva tudok menni... most direkt szívat engemet ??

Megjegyzem: Az nem tetszett neki mikor látta rajtam , hogy nem tud plusz zsetont behajtani rajtam.

Jelenleg nem tudom mi lenne a legjobb megoldás :( Váltsak oktatót ?.

2011. máj. 10. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
nem akarok oktató párti lenni,de ezt neked kell érezni,hogy menni fog-e a vizsga vagy nem. ha te úgy érzed h mindent tudsz,oda állsz elé és vagy felhívod,h most bejelent vizsgázni,vagy nem mész többet hozzá vezetni. ha nem érzed még magad magabiztosnak,akkor akkor csak annyi pótorát vegyél amennyit kell,nem kell az oktatódra hallgatni.
2011. máj. 10. 08:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Plusz órákat azokat veszek előtte, de nem értem minek kell halogatni ?? most nehogy azért hibás legyek mert én is vezetek nyilvántartást arról , hogy mikor és mennyit fizettem be.
2011. máj. 10. 09:02
 3/7 anonim ***** válasza:
senki nem mondta h hibás vagy,,de nyilvántartásból,nem fogod meg tudni,hogy mennyit kell még ahhoz vezetned,hogy biztonságosan is tudj vizsgázni. ha kell még vegyél 1-2 órát,aztán irány vizsgázni
2011. máj. 10. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát nehéz megmondani innen, hogy most ki jószándékú és hol a svindli, de engem pl harmadjára engedtek át a vizsgán. Az első kettőn meg olyanokon buktattak meg, hogy "majdnem" ezt tettem, azt tettem... Hosszú lenne elmesélni, de az oktatóm a második bukás utáni kiborulásom után gyakrolatilag bevallotta, hogy ez üzleti okokból alakult így. megromlott a kapcsolatunk, a harmadik vizsga előtt még apám is felhívta nagy dühösen, hogy nem fogja annyiban hagyni (bár erről a hívásról nem tudtam, különben megakadályoztam volna). Erre a harmadik vizgsán, ahol több nagyobb hibát is vétettem, mert halál ideges voltam, átengedtek. Ennyit erről. Kell nekik a pénzed, és gyakorlatilag tökmindegy, hogy hogy vezetsz. Akikkel együtt kezdtem az állítólagosan 2 hónap alatt megszerezthető jogsit, azokkal mind fél év múlva végeztünmk, mindannyiunkat orrba-szájba buktattak, még azt a diákot is, aki már rég tudott vezetni... És persze mindannyiunknak az eredtileg meghirdetett ár kb háromszorosa volt a végső összeg, amit leperkáltunk... Svindli az egész, és gyakorlatilag tökmindegy nekik, hogy vezetsz.
2011. máj. 10. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: név nélkül melyik iskola ez? :)

A legjobban úgy tudod megbosszúlni ha leírod és mások nem mennek majd oda...

Mi nem tudjuk eldönteni helyetted hogy az oktató mennyire megy a pénzre. Beszélj a többi tanítványával.

Nekem jó oktatóm volt, azt akarta hogy hamar levizsgázzak, lefizetés szóba sem került.

2011. máj. 10. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy szivatas, tenyleg hamar betelnek a vizsgahelyek, minimum ket hetre elore kell foglalni de van hogy harom.
2011. máj. 11. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztonsa..

Az utolsó választ írtam,és fenntartom a mai napig!

2011. máj. 14. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!