Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt csinálja ugye? Szivat?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:51
Ha a barátnője ilyeneket ígérget neki, a fiú meg orálisan kielégíti akkor azt vissza is fer lenne. Azért a lányoknak sem annyira kellemes az ize nehogy már azzal gyere hogy szar ize van a fas*nak és azért szemétség volt a csajt kérdőre vonni már bocs:D
19/F
Véleményem szerint,ha te kielégíted orálisan,akkor ez tényleg visszafelé is fair lenne (ahogy írták az előző hozzászólók).
Próbáld rávenni egy kis orális kényeztetésre nap közben,nem pedig este...
Velem is elő szokott fordulni,hogy estére kerülne rá sor,és tudom,hogy fáradt vagyok,akkor nap közben szoktam (nem is egyszer).Ha meg véletlen úgy alakul,hogy elmaradna,akkor meg másnap kamatostul pótolom :)
Mondjuk a szopással nincs bajom...csak mostanság került előtérbe a szájba élvezés,amit megengedtem és tök jó...csak szokni kell még....:)
más pasinak csinálta már?
vagy te vagy az első akinek csinálná.Én például később keztem el barátomat szopni mint ő nyalni vele vesztettem el és egy kicsit vissza húzódó voltam akoriban de ugy voltam vele ő is meg teszi értem akkor én is adok kapok szintem meg élvezi és az a lényeg ő is így van vele ezért nehezen de rá vettem magam most meg kérés nélkül is csinálom neki :)
jah és az hogy van íze meg minden minden puncinak és pénisznek van jellegzetes íze és illata de ez csak izgatóan hat szerintem az emberekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!