Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Direkt csinálja ugye? Szivat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt csinálja ugye? Szivat?

Figyelt kérdés
Barátnőm állítólag nagyon szeret, bármit megtenne értem. A lényeg viszont az, hogy minden nap ígéri, hogy leszop este felé, szokás szerint bele élem magam. Eljön az este mikor sor kerülne rá, álmos az arca, a szeme leragad, beszélni alig tud. Mondja nekem: kicsit rá segítesz magadnak? Érti azt, hogy verjem ki félig magamnak vagy verjem bele a szájába mikor kell rábukik. De normális még sosem szopott le. Nos tegnap este rá szóltam komolyan... minek szórakozol velem ha nincs is kedved hozzá és nem is akarod??? Egyből felébredt, besértődött és sírt. Most én voltam a bunkó aki sokat vár el, vagy ő aki direkt szivat?
2011. jún. 3. 09:19
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
normálisan***
2011. jún. 3. 09:20
 2/15 Smartguy86 ***** válasza:
Hát talán azért mégse kellett volna leordítani a fejét... Amúgy te megteszed neki orálisan? Csak mert sokan úgy várják el ezt, hogy közben ők nem tennék meg. Az is lehet, hogy nem tartod magad eléggé tisztán. Utolsó lehetőség lenne, hogy szivat, de azt kétlem...
2011. jún. 3. 09:26
 3/15 A kérdező kommentje:
minden nap tusolok, kedvéért szőrtelenítem, és mindig megteszem neki... emiatt gondoltam a szivatásra
2011. jún. 3. 09:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Figyu! Igazad van. Ne ígérgessen, meg húzzon fel fölöslegesen. Ha nem akar leszopni, akkor feltehetőleg azt is megértenéd. Nem?
2011. jún. 3. 09:36
 5/15 A kérdező kommentje:
én megértem ezt tudja. csak nem szeretem bele élni magam, mert azt mondta délután tegnap, hogy este most különlegesen fogja csinálni...
2011. jún. 3. 09:38
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Te gyerek vagy vagy kisfiú vagy? Persze, hogy te voltál bunkó. Sz*pj le te egy f*szt és utána sírj te. Ne elégetlenkedj!
2011. jún. 3. 09:51
 7/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:51

Ha a barátnője ilyeneket ígérget neki, a fiú meg orálisan kielégíti akkor azt vissza is fer lenne. Azért a lányoknak sem annyira kellemes az ize nehogy már azzal gyere hogy szar ize van a fas*nak és azért szemétség volt a csajt kérdőre vonni már bocs:D

19/F

2011. jún. 3. 10:26
 8/15 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Ez a vége, ha valaki olyan csajjal kezd, aki csak kifelé mutatja, hogy mekkora arca van, aztán mikor ott van a kezében a hatalmas véreres f@sz, akkor beszarik, mint egy óvodás... :DDD
2011. jún. 3. 10:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint,ha te kielégíted orálisan,akkor ez tényleg visszafelé is fair lenne (ahogy írták az előző hozzászólók).

Próbáld rávenni egy kis orális kényeztetésre nap közben,nem pedig este...

Velem is elő szokott fordulni,hogy estére kerülne rá sor,és tudom,hogy fáradt vagyok,akkor nap közben szoktam (nem is egyszer).Ha meg véletlen úgy alakul,hogy elmaradna,akkor meg másnap kamatostul pótolom :)

Mondjuk a szopással nincs bajom...csak mostanság került előtérbe a szájba élvezés,amit megengedtem és tök jó...csak szokni kell még....:)

2011. jún. 3. 10:36
 10/15 anonim ***** válasza:

más pasinak csinálta már?

vagy te vagy az első akinek csinálná.Én például később keztem el barátomat szopni mint ő nyalni vele vesztettem el és egy kicsit vissza húzódó voltam akoriban de ugy voltam vele ő is meg teszi értem akkor én is adok kapok szintem meg élvezi és az a lényeg ő is így van vele ezért nehezen de rá vettem magam most meg kérés nélkül is csinálom neki :)

jah és az hogy van íze meg minden minden puncinak és pénisznek van jellegzetes íze és illata de ez csak izgatóan hat szerintem az emberekre...

2011. jún. 3. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!