Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott hagynatok a baratnotoket, ha kiderulne, hogy egy even keresztul csak szinlelte az orgazmust?
A 21:43-as vagyok. Igen, hosszutavon mindenki profitalhat belole.
Viszont szerintem eloszor magamat kell megismerni, vagy megtudni az okat, h miert nem volt meg orgazmusom. Es ha már osszejon maszturbalaskor es a parommal meg mindig nem, na akkor mar van mirol beszelni vele. Addig folosleges ezzel huzni az agyát. Es ha esetleg benne vagyok a nok 10%-aban akinek nem lehet orgazmusa, na ezt biztos nem akarnam, h megtudja...
aki elhisz egy színlelt orgazmust az meg is érdemli.. amúgy meg minek eljátszani? nálunk ez nem így megy. addig megy a menet amíg az asszonyka nem elégedett:)a párom meg olyan kis ügyes hogyha el is élvezett kb. 2 perc és megint harcra kész:) a szexnek akkor van vége ha én azt mondom:)
egyébként meg aki nem beszél ilyen dolgokról az hogy tud szexelni? mi először kiveséztünk mindent, aztán feküdtünk le egymással.. fő a bizalom. aki meg színlel az minek szexel? nem az orgazmus a szex lényege könyörgöm? azért kezdtem el szexelni mert megismertette velem a párom az orgazmus örömeit, nem azért szexelünk, hogy neki jó legyen én meg bekaphatom... a színlel az nem elég bátor? aki elég bátor ahhoz hogy magába engedjen egy faszt, az ahhoz is legyen hogy élvezze!!! ne színleljetek csajok! ha nem jutottatok el a csúcsra tessék hisztizni, szexmegvonás stb.. hatásos lesz és a párod megtanulja hogy kettőn áll a vásár. akinek meg olyan párja van hogy külön kell neki szólni hogy hé haver velem mi lesz, azt őszintén tudom sajnálni. akkor ott valami gáz van. ha igazán szeret a párod a leggyönyörűbb számára a te orgazmusod...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!