Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ott hagynatok a baratnotoket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott hagynatok a baratnotoket, ha kiderulne, hogy egy even keresztul csak szinlelte az orgazmust?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 19:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ott hát.
2011. jún. 1. 19:28
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva és jellemtelen...? Mint már emlitették sok nőnek nincs orgazmusa én a helyedben beszélnék vele,hogy segitsen mikor mi a jo neki. Semmi féle képen nem szakitani kell,hanem beszélgetni,ez a baj,hogy ez nagyon sok kapcsolatból kimarad és ilyenkor kezdődnek a gondok! És igen is nem szerette volna,hogy kinosan érezzd magad igy inkább szinlelte a dolgot,szerintem félt attól,hogy igy nem fogod kivánni annyira utánna, nem lesz kedved...! NE szakits beszéljétek meg!
2011. jún. 1. 19:30
 13/33 cherry. ***** válasza:
52%

ma 19:25

Miért vagy ilyen feszült?:-D

Amúgy meg nem a 'kedvedbe akart járni', hanem nem akart megbántani. Nem tudom miért kell ilyen gyökérségeket írni, mint az előző válaszoló. -.-

2011. jún. 1. 19:32
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva és jellemtelen...? Mint már emlitették sok nőnek nincs orgazmusa én a helyedben beszélnék vele,hogy segitsen mikor mi a jo neki. Semmi féle képen nem szakitani kell,hanem beszélgetni,ez a baj,hogy ez nagyon sok kapcsolatból kimarad és ilyenkor kezdődnek a gondok! És igen is nem szerette volna,hogy kinosan érezzd magad igy inkább szinlelte a dolgot,szerintem félt attól,hogy igy nem fogod kivánni annyira utánna, nem lesz kedved...! NE szakits beszéljétek meg!
 15/33 cherry. ***** válasza:
Vagyis a 19:25-ös:-D
 16/33 anonim ***** válasza:
44%
Nem vagyok feszült csak néha kicsit felhúzom magam az ilyen ostoba belemagyarázásokon, "hogy csak a kedvedbe akart járni de aranyos, vedd el azonnal feleségül" stb. Amit írtam azt ti is megerősítettétek csak nem fogjátok fel. Ha nincs orgazmusa azt meg kellett volna mondania és lehet tudtak volna változtatni a helyzeten közösen. De ha egy ilyen alapvető dologban is hazudik, átver akkor valószínüsíthető, hogy más dolgokban sem őszinte a párjával. Ha nektek ez tetszik és követendő példának tartjátok az a ti lelki szegénységeteket bizonyítja.
2011. jún. 1. 19:36
 17/33 anonim ***** válasza:
47%
Nem is tudom. Egyrészről fontosnak tartom az őszinteséget, ami az alapja egy kapcsolatnak és ez bizony hazugság, mert még arra sem volt képes, hogy elmondja neki mi a jó, amin közösen lehetne változtatni. Másrészről a nőknek semmi sem jó, így az orgazmusra is képtelenek, így ha nekem jó volt, akkor ki nem szarja le, hogy színlelte.
2011. jún. 1. 19:40
 18/33 anonim ***** válasza:

Ne írjatok már egy komplett monológot!

Lusta vagyok végigolvasni! XD

2011. jún. 1. 19:48
 19/33 ***verus*** ***** válasza:
HA ÉN PASI LENNÉK TUTI!!!!
2011. jún. 1. 19:54
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
verus...ha egy idegbeteg pasi lennél.. Így pontos! XD
2011. jún. 1. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!