Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott hagynatok a baratnotoket, ha kiderulne, hogy egy even keresztul csak szinlelte az orgazmust?
hát nekem szarul esne ha szimulálná nekem az orgazmust, én csaj létemre sose gondoltam még bele, meg sztem azt sem tudnám h h kell, ha nem jó mert úgy érzem megmondom h sztem nem fogok elmenni, és ennyi most mit kamuzzak? Csak azért h a páromnak jobb legyen a lelkiismerete h hű de jót szexeltünk mert neki is jó volt. Hát biztos h nem!!!
Valahogy csak el lehet nála érni h elmenjen.
Egy fiatal kiscsávó még nem biztos hogy felismeri azokat a jeleket,amikor ténylegesen el is megy a lány,csak az üvöltözésre hagyatkozik...
Na de egy év után...haggyuk már a süket dumát!
1 éve vagyok együtt a barátommal és nekem sem volt még orgazmusom. Nem mondtam el neki, mert tényleg nagyon készséges az ágyban. Nem csak vele nem volt még orgazmusom, hanem egyébként sem soha, ezért attól félek, hogy velem van a baj. Ez az oka, hogy nem mondom neki. De így is élvezem vele a szexet, szerintem ez nem olyan sorsdöntő dolog...
23/L
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:43
Ugyan igy vagyok ezzel az egesszel.
Amugy en is lany vagyok, a felre ertesek elkerulese vegett.
Nagyon jo vele a szex, mindig is az volt,de ha kerdezte a vegen, hogy elmentem-e, mindig mondtam, hogy igen. Egyszeruen nem tudom neki megmondani, hogy jo vagy, csak nem tudok elmenni. Egyszer-ketszer mondtam neki, hogy most eppen nem mentem el, es nagyon szivere vette a dolgot. Nagyon szarul ereztem magam utana, ezert inkabb hazudtam.. Ennyi ido utan meg nem merem mar neki megmondani. Tudom nagyon jol, hogy egy szemet vagyok, de soha semmiben nem hazudtam neki...ezt leszamitva.. Nagyon bant a dolog, de egyszeruen nem tudok mit tenni. Felek attol, hogy ha bevallom neki, akkor nagyon ki fog akadni/ott hagy. Bar annyira ismerem, hogy az utobbit ketlem.. En is nagyon szegyellem magam,de ezt az elejen kellett volna tisztaznunk.
Koszonom mindenkinek a valaszat!
Az nem a lány szégyene és hibája, hogy egy év alatt nem jutott a csúcsra, hanem a Tiéd öcsi..
Inkább becsüld meg a lányt, hogy nem hagyott ott, hanem inkább színlelt! -.-
Ne szégyelld magad!!! :)
Nem vagy ezzel egyedül! Sok lánynak van ilyen problémája!
Nem feltétlenül kell tudni a barátodnak, hogy soha nem volt sikere..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!