Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám rávenni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám rávenni, hogy többet szexeljünk?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt. Legalább 1-1,5 éve van problémám a szexel. Nem a minőséggel, hanem a mennyiséggel. Hetente 1*, max. 2* csináljuk, bár ez nagyon ritka. Én legalább 5-6 alkalommal igényelném. Imádom a párom, teljesen oda vagyok érte, de ugyan ez a helyzet a szexel is.

Van erre valamilyen megoldás? Vagy inkább hagyjam el most, nehogy később még nagyobb legyen a probléma?

20L

2011. jún. 1. 12:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
A kismama vagyok! :) Marhakonzerv???:D:D:D
2011. jún. 1. 15:13
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Azon én is nevettem. :D Nem mindegy,hogy a túlsúly vagy kisbaba az oka a nagy pocaknak. :)
2011. jún. 1. 15:33
 33/37 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem addig teperj amig a turelmed engedi, aztan lepj felre.

Es azutan legyel kelloen bator, es mondd el neki, hogy voltal massal.

Vagy-igy, vagy-ugy megoldodik a problema...

37F

2011. jún. 1. 15:41
 34/37 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló ... Látszik h férfiből vagy. A legtöbb férfi biztosan ezt csinálja. Szerintem ez a lehető legrosszabb "megoldás" ... A megcsalás sosem vezet semmi jóhoz. Akkor már inkább azt mondom, hogy hagyja ott és kezdje újra mással, a félrek*rástól még az is jobb ...
2011. jún. 1. 15:53
 35/37 anonim ***** válasza:

(Nem akarok nagyon offolni: En igy csinaltam. Es volt annyi tisztesseg bennem, hogy megtortent csutortokon es szombaton reggel elmondtam. Egy oromlannyal voltam. Elotte mindent megprobaltam: szep szoval, edesgetessel, sertodessel, fenyegetssel. Hasztalan.

Igy viszont eljutottunk odaig, hogy legalabb latta, hogy ez valoban fontos nekem es el tudtunk kezdeni kozosen valtozni.)

Bocs az offert. Ha viszont nem mondtam el volna, akkor semmi ertelme nem lett volna megtenni...

37F

2011. jún. 1. 17:00
 36/37 anonim ***** válasza:
Ha engem megcsalna a párom, nekem az inkább kiábrándító lenne mint motiváló ... Nem hiszem, hogy úgy igazán megtudnám kívánni egy jó ideig, még akkor is ha esetleg megbocsátom a félrelépését. Persze mindenhez két ember kell, egy kapcsolat megromlásához is de én úgy vélem ahhoz is két ember kell, hogy a szex jól menjen. Lehet, hogy Te nem csináltál valamit jól. Én mindig nagyon kívánom a páromat, talán néha még jobban mint Ő engem és ez azért van mert maximálisan megvagyok Vele elégedve. Ha Ő esetleg nem tudná elérni nálam, hogy szeretkezzünk, inkább kérje azt tőlem, hogy legyünk egy kicsit külön és gondolkodjunk el a dolgainkon és szexeljen inkább akkor más nőkkel, mint úgy, hogy egymás mellett élünk és gondol egyet és egyik este úgy fekszik be mellém, hogy előtte x órával egy másik nővel fetrengett egy ágyban. Nekem ez így lenne tiszta sor.
2011. jún. 1. 23:00
 37/37 anonim ***** válasza:
Helló! Én is hasonló helyzetben voltam. A férjemmel kezdetben napi 4-5-ször is együtt voltunk. Amikor csak tudtunk, szerelmeskedtünk. :) Aztán most 5 év házasság után már a heti 2-3 az átlag, de ez nekem kevés. :( Állandóan próbálkoztam nála, de ő folyton fáradt volt... Aztán 1-2-szer mondtam neki, hogy én mennyire rosszul érzem magam ettől, és akárhogy sajnálom, félre fogok menni, ha ő nem adja meg nekem, ami kell. Azóta nincs gond. :) Amint kettesben maradunk, már a földön az összes ruha. :)
2011. jún. 1. 23:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!