Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám rávenni, hogy többet szexeljünk?
5 éve vagyunk együtt. Legalább 1-1,5 éve van problémám a szexel. Nem a minőséggel, hanem a mennyiséggel. Hetente 1*, max. 2* csináljuk, bár ez nagyon ritka. Én legalább 5-6 alkalommal igényelném. Imádom a párom, teljesen oda vagyok érte, de ugyan ez a helyzet a szexel is.
Van erre valamilyen megoldás? Vagy inkább hagyjam el most, nehogy később még nagyobb legyen a probléma?
20L
Huu de ismerős nállunk is ez van bár volt már olyan h havi 1 na akkor voltam csak igazán kész.A férjem mindég elvárja h én "támadjak" de nekem is jól esne olyan gyengédséget kapni amit én adok.De amikor én szeretném akkor mi van?-kicsim fáradt vagyok- elhiszem h fáradt hisz kora reggeltől dolgozik van h késő estig is.
Én itthon vagyok a két tíz hónapos gyermekeinkel néha nekem is járhatna a gyegédség nem?
Még most vegyél erőt magadon,kezdeményezzél.Néha-néha csak úgy támadd le őt,ne várj cserébe semmit,csak kényeztesd.Esetleg vegyél valami szexi fehérneműt,hátha felkelti a figyelmét.És ha 4-5-6 hét alatt semmi változás,akkor komolyan elbeszélgetnék vele erről.
Nálunk ugyanez volt egyébként,meg nem is foglalkozott velem túl sokat és a végére kicsit belefáradtam.Szét is mentünk utána,bár nálunk nem ez volt a fő ok,inkább csak olyan mellékes apróság.
20L
Tudjátok, azt nem értem, hogy miért nem a sok prűd nő fogja ki ezeket a pasikat. Nekik pontosan megfelelnének... :(
Jaj de irigy vagyok azokra akiket a pasijuk nem hagy békén.. :P
Az se feltétlenül jó. :)
Én inkább azokat a nőket,akikre a párjuk odafigyel.Emlékszem sokszor az volt,hogy én kielégítettem a páromat,de nem nyeltem le.Nyilván felkelek letörölgetni őt,és aztán várnám,hogy esetleg ő is csinál valamit és semmi.De az meg milyen már,hogy szólok?!Nekem az olyan kellemetlen volt..magától is eszébe kéne jutnia..Aztán egyszer mikor ezt így felhoztam,akkor mondta,hogy hát azt hitte nem akarom,mert felálltam meg ilyenek.Nyilván felállok,hogy előbb letöröljem.. Na mindegy..Nagyon hiányzott már a törődés.Aztán miután szakítottunk,egész hamar megkaptam mástól.Életem legjobb szeretkezése volt,talán pont amiatt,mert már annyira vágytam rá,hogy valaki odafigyeljen rám.
12:55
5-6 :)
És tudjátok ebbe az a rossz, hogy amikor összejöttünk, több mint egy éven keresztül, minden adandó alkalommal csináltuk. Volt hogy naponta többször is. Az se számított, hogy éppen hol vagyunk, lépcsőház, vonat, kocsi... Csak csináltuk :) És a mostani állapot ennek pontosan az ellentéte. :( És úgy érzem, hogy lassan a szerelmem is lassan teljesen más ember lesz, mint akibe beleszerettem. :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!