Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám rávenni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám rávenni, hogy többet szexeljünk?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt. Legalább 1-1,5 éve van problémám a szexel. Nem a minőséggel, hanem a mennyiséggel. Hetente 1*, max. 2* csináljuk, bár ez nagyon ritka. Én legalább 5-6 alkalommal igényelném. Imádom a párom, teljesen oda vagyok érte, de ugyan ez a helyzet a szexel is.

Van erre valamilyen megoldás? Vagy inkább hagyjam el most, nehogy később még nagyobb legyen a probléma?

20L

2011. jún. 1. 12:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Ez sajnos mindig így indul. Mi is folyton kívántuk egymást,a nap minden percében. Ő is. De a végén úgy vettem észre,hogy már nem igazán kíván engem,talán rám unt. Ez eléggé rossz érzés.
2011. jún. 1. 13:11
 12/37 anonim ***** válasza:
72%

ma 13:03-es

NEM kötözködni akarok de rossz a sorrend, mert a férfiak háromnegyedénél a szexuális aktivitás és fűtöttség nullára csökken orgazmus után. Ezeknél a férfiaknál gyakran megfigyeltek egy kis undort is szexel kapcsolatban ebben az állapotban.

Úgy is szokták mondani mikor undorodik egy férfia a szextől közvetlen utána.

Hajszín váltás sokszor csodákra képes.

2011. jún. 1. 13:21
 13/37 anonim ***** válasza:

Úgy is szokták mondani mikor undorodik egy férfia a szextől közvetlen utána*

Úgy is szokták mondani mikor undorodik egy férfia a szextől? Közvetlen utána.

2011. jún. 1. 13:22
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Na és ezt nekem mégis honnan kellett volna akkor tudnom? :) Elhiszem ha így van,ettől függetlenül egyszer nem volt olyan,hogy ő kezdeményezett volna..

13:03

2011. jún. 1. 13:25
 15/37 anonim ***** válasza:
54%

Előre is bocs...

-de az nem lehet,hogy a súlyod növekedésével arányos a vonzerőd csökkenése?:$

2011. jún. 1. 13:35
 16/37 anonim ***** válasza:
hát van ilyen, de sztem ha ösztönösen ő nem kívánja, akkor hiába is mászol rá, még képes úgy is belealudni
2011. jún. 1. 13:36
 17/37 A kérdező kommentje:

13:35

Növekedett a súlyom, igen. De az övé is. És tudja, hogy ha kerek perec megmondaná, hogy a súlyom miatt nem kíván, én addig nem ennék egy falatot se és addig rohangálnék körbe körbe a ház körül, míg azt nem mondja, hogy jó most már újra kívánatos vagy.

Mert megtenném. És az ő érdeke is lenne, hogy ha csak ez lenne a probléma megmondaná. 5 éve vagyunk együtt. Tudja hogy ezt lehet velem közölni.

2011. jún. 1. 13:42
 18/37 anonim ***** válasza:

De akkor csak létezik olyan dolog,amit nem mond meg neked "kerek perec",hiszen akkor nem lennél itt.

Itt ül a haverom,és aztmondja,kérdezd meg az új kolléganőjét XDDDDDD

(én kérek elnézést)

2011. jún. 1. 13:45
 19/37 A kérdező kommentje:

:)

De azt nem értem, hogy ha megcsal, akkor miért nem mondja hogy akkor vége? Mert tudja hogy a szex miatt én boldogtalan vagyok és hogy ha ő szakítana velem akkor én elengedném... :( Ilyen kis köcsögök lennének a pasik? :P

2011. jún. 1. 13:54
 20/37 A kérdező kommentje:
Vagy ha ragaszkodna az "új kolléganőjéhez" és hozzám is, én benne lennék, hogy mind hármunknak jó legyen :D
2011. jún. 1. 13:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!