Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám rávenni, hogy többet szexeljünk?
5 éve vagyunk együtt. Legalább 1-1,5 éve van problémám a szexel. Nem a minőséggel, hanem a mennyiséggel. Hetente 1*, max. 2* csináljuk, bár ez nagyon ritka. Én legalább 5-6 alkalommal igényelném. Imádom a párom, teljesen oda vagyok érte, de ugyan ez a helyzet a szexel is.
Van erre valamilyen megoldás? Vagy inkább hagyjam el most, nehogy később még nagyobb legyen a probléma?
20L
Egészen őszintén..
A Pasik jelentős részénél eljön az az időszak,(persze hosszú évek után),amikor már csak fingani fekszik be a párja mellé este az ágyba,és különben is,van aki főzzön,mosson,takarítson...
13:58
ne mondj ilyet, mert mindjárt sírok... :'(
Nyugalom,a te párod más...:)
Nem tudom miért,talán azért,hogy ne sírj..XD
Nézd.Ha nem tudjátok megoldani ezt,akkor vége kell,hogy legyen. Nagyon fiatal vagy még,előtted az élet és ha már most ez van,akkor mi lenne később?!
Én azt hittem,hogy a volt barátom lesz az,akivel összekötöm az életemet,ő is ezt hitte.Felkerültünk egyetemre és rá kellett jönnünk,hogy mennyire nem illünk össze.Nagyon nehéz volt elfogadni,hogy ez így nem mehet tovább,és minden amit gondoltunk,terveztünk szertefoszlik,de beláttuk,hogy tényleg jobb lesz így mindkettőnknek.
Kívánom,hogy oldjátok meg,de a gimis szerelem ritkán tart örökké.
13:03
Szerintem semmi köze nincs a súlynövekedéshez ... Én jelenleg várandós vagyok és a párom jobban kíván mint valaha pedig van egy hatalmas nagy pocim :D Egyébként ... Mintha csak a mi helyzetünket olvasnám. Nálunk ugyanez van ... Én aktívabb vagyok általában, vagyis lennék ha hagyná. De mostanában nem panaszkodom, mert most visszatért a régi tűz, annyira imádjuk egymást. :) Nálunk egyébként a kapcsolatunk minőségétől függ, hogy mennyire kíván engem a párom. Ha sokat veszekszünk akkor nem igazán kíván, viszont ha nagy az összhang és a szerelem akkor akár naponta 2x is. :) A hajszínváltásban lehet valami ... Én szőke vagyok, mindig is az voltam a páromat nagyon felizgatja a fekete hajszín, szeretné is ha átfestetném, de Ő engem szőkén szeret csak megnézné. :) 1-2 alkalom erejéig ... Gondolkoztam rajta de én szeretem ezt a hajszínt, nem kockáztatok. :) Légy türelmes, hátha visszatér a régi lelkesedés. Talán ha egy kicsit pihentetnéd a dolgot, lehet, hogy megjönne a kedve hozzá. :)
28 hetes kismama
Nagyon szépen köszönöm a tippeket, tanácsokat, tapasztalatokat. :)
És tényleg, lehet valami a kapcsolat minőségében. Lehet hogy nem a szex romlott meg anno, hanem a kapcsolat és annak lett a következménye a szex... Lehet hogy egy picit le kéne kattannom a témáról, nem kéne erőltetnem, hanem csak odafigyelnem rá és lehet akkor jobban kívánna :)
És igen, egy szőke parókát is be kellene szereznem, mert a páromnak mindig is bejöttek a szőkék! :)
Cseréljünk!:)
Az én barátnőm szőke,de enyhénszólva nem nimfomániás,velem ellentétben..:$:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!