Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok egy ilyen kapcsolatot? 20/L
Szóval az a helyzet, h nem akarok semmi komolyat... viszont szükségem lenne valakire, akit ha felhívok átjön...akkor amikor én szeretném, addig amíg én...de semmi érzelem, mert pár hónap múlva elköltözöm és nem akarok szeerelmes lenni
Mit gondoltok hol találok ilyet?
Én Pesti vagyok és nem hinném hogy kínoznám magamat azzal, hogy esetleg többet akarok majd miközben te nem adhatsz mert elmégy. Meg az én igényeimmel mi van, ha mondjuk nekem volna szükségem hogy mellettem légy? Valószínűleg nem vagyok egyedül.
26 ff
Nyilván én sem hagynám ki ha mindemellett jól néz ki, én csak azt mondom hogy valószínűleg olyan férfi nem lesz aki mind a 3 hónap alatt csak füttyentésre ugrik. Úgy hogy ő ugyanezt nem várhatja el.
26 ff Pest
Bocsi pár hónapot írtál, szóval a 3 hónap amit én mondtam az sztornó.
26 ff Pest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!