Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találok egy ilyen kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok egy ilyen kapcsolatot? 20/L

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, h nem akarok semmi komolyat... viszont szükségem lenne valakire, akit ha felhívok átjön...akkor amikor én szeretném, addig amíg én...de semmi érzelem, mert pár hónap múlva elköltözöm és nem akarok szeerelmes lenni

Mit gondoltok hol találok ilyet?

2011. máj. 30. 22:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Pesten lakom :)
2011. máj. 31. 08:03
 22/27 anonim ***** válasza:
szerintem fake kérdés és b-uzi vagy. ha igazi a kérdés akkor is.
2011. máj. 31. 10:04
 23/27 anonim ***** válasza:
ez fszság, ezt miért gyk-ra kell feldobni? élőben is megkérdezheted, ráadásul kicsit jobban kiöltözöl, sok fiú fog odamenni akik csak 1 éjszakás kalandot keresnek
2011. máj. 31. 11:42
 24/27 anonim ***** válasza:

Én Pesti vagyok és nem hinném hogy kínoznám magamat azzal, hogy esetleg többet akarok majd miközben te nem adhatsz mert elmégy. Meg az én igényeimmel mi van, ha mondjuk nekem volna szükségem hogy mellettem légy? Valószínűleg nem vagyok egyedül.

26 ff

2011. jún. 4. 14:14
 25/27 anonim ***** válasza:
ma 14:14 nem akarlaki elszomorítani de sztem de,csak te vagy 1edül így,ki nem kúrna le csak úgy érzelmek nélkül egy jó 20évest? persze nem biztos hogy a kérdező jó
2011. jún. 5. 00:01
 26/27 anonim ***** válasza:

Nyilván én sem hagynám ki ha mindemellett jól néz ki, én csak azt mondom hogy valószínűleg olyan férfi nem lesz aki mind a 3 hónap alatt csak füttyentésre ugrik. Úgy hogy ő ugyanezt nem várhatja el.

26 ff Pest

2011. jún. 5. 00:15
 27/27 anonim ***** válasza:

Bocsi pár hónapot írtál, szóval a 3 hónap amit én mondtam az sztornó.

26 ff Pest

2011. jún. 5. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!