Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok egy ilyen kapcsolatot? 20/L
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, h nem akarok semmi komolyat... viszont szükségem lenne valakire, akit ha felhívok átjön...akkor amikor én szeretném, addig amíg én...de semmi érzelem, mert pár hónap múlva elköltözöm és nem akarok szeerelmes lenni
Mit gondoltok hol találok ilyet?
2011. máj. 30. 22:59
11/27 A kérdező kommentje:
nem, azért vagyok ki mert nem voltam pasival:DD mert azt hittem kibírom és minden lehetőséget elszalasztottam, mert... és nem hiszem, h ezért én nem lennék NŐ minden nőnek szüksége van arra , h valakivel együtt legyen, ha nem is szerelem legalább szex...az megnyugtat :DD szépít :DDD szóval csak joo:DDD
Különben akik így írják, h küldjek e mailt... miért nem ti írtok?:DDD
2011. máj. 30. 23:17
12/27 anonim válasza:
Isten ments, hogy én neked írjak.
14/27 A kérdező kommentje:
dehogynem:)
2011. máj. 30. 23:23
16/27 anonim válasza:
kiváncsi lennék hány gagyi szűzfaszú írt idáig,multkor beszélgettem egy 13 évessel az is ki akarta próbálni,azt mondta vagy 40en írtak neki -.-" annyira szánalmas
17/27 anonim válasza:
ki akarta próbálni persze... az meg akkor egy szűzk..va volt.
18/27 anonim válasza:
3 hónapig füvezel és garantáltan nem gondolsz a szexre - El fog foglani hogy a kertben a fűszálakat számolod és röhögsz. Mint a reklámban - Tépj és Nyerj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!