Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok olyan fiút,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan fiút, aki komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
17 éves leszek, 3x kevertem, és az egyikbe szerelmes is voltam, és én hülye azt reméltem, össze is jövünk. Nem vagyok az a típus, hogy kiéljem magam(vagyis buliról bulira menni és mindenkivel keverni). Szeretném, hogy valaki mellettem legyen, szeressen, ha szarul vagyok megvígasztaljon, átöleljen. Vagy ez olyan nagy kívánság a "mai vilában"?
2009. ápr. 26. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Nyugi, lesz még olyan pasi aki Neked kell és viszont! ha te tudnád milyen az élet.... húúúú...... Fel a fejjel kislány!
2009. ápr. 26. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Úgy néz ki hogy tényleg túl nagy kívánság... Én is így vagyok, kivétel hogy úgy nézett ki hogy végre minden rendben... De aztán 3 hónap után dobbantott... Csakhogy én fiú vagyok, 19.:P De azért ne add fel, előbb utóbb mindenki megtalálja az igazit... Remélem.:):P
2009. ápr. 26. 17:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyiteknek :)
2009. ápr. 26. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Vannak ilyenek hidd el, csak úgy látszik rossz helyen keresgél mindenki hogy nem találkoztok. Nekem szerencsém volt rendes lány a barátnőm, de van két barátom is akiknek nem akar összejönni egy rendes csaj, pedig próbálkoznak.

22f

2009. ápr. 26. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért mert szőke vagyok, azt hiszik egy üres p*csa is egyben. Peidg pont az ellentéte...Túl romantikus... A barátaidnak pedig sok szerencsét! :)
2009. ápr. 26. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Megértelek a szőke-dologban. Én is az vagyok (ráadásul nem eredeti) és csomóan azt hiszik, hogy akkor könnyen kapható, kényes, diszkós stb. csaj is. Az emberek előítéletesek. A barátom azt mondta, hogy az fogta meg bennem, hogy mégis olyan ártatlannak tűntem.
2009. ápr. 26. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi és neked is sok szerencsét. :)
2009. ápr. 26. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:
:)
2009. ápr. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!