Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, teherbe estem. A szüleimnek nem merem elmondani, nem tudom most mit csináljak, teljesen bepánikoltam. Én még tanuló vagyok, anyum biztos ki fog akadni, apám meg megfog ölni.

Olvastam ha forró vízbe ülök akkor elvetélhetek.Mennyi az esély rá? Szerintetek sikerülhet?

15/L

2011. máj. 30. 17:12
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:22

Nem 15 éves vagyok, hanem 20 felett de még a 30-at nem értem el, egyszerűen kíváncsi voltam valamire.

Édesapám szexuális élete pedig nem érdekel,de ő benne legalább volt annyi, hogy mikor elértem ezt a kort akkor szépen felvilágosított a dolgokról, sok szülővel ellentétben.

A videó láttán nagyon elgondolkodtam. Ezt kellene a 13-14 éveseknek az iskolában megmutatni, akik azt sem tudják, hogy mi az a szex de már nagyon csinálják.

2011. máj. 31. 08:56
 32/32 anonim válasza:
Örvendek, hogy te is így gondolod, és valóban meg kellene mutatni ezt mindenkinek.Erdélyi vagyok, és nálunk sem ártana mindezt megmutatni másoknak. Jó volna magyar nyelven hasonló videót készíteni, és talán egy szexuális felvilágosításon bemutatni. (a videós válaszoló vagyok) 17L
2011. máj. 31. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!