Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek, most mit csináljak?
Segítséget szeretnék kérni, teherbe estem. A szüleimnek nem merem elmondani, nem tudom most mit csináljak, teljesen bepánikoltam. Én még tanuló vagyok, anyum biztos ki fog akadni, apám meg megfog ölni.
Olvastam ha forró vízbe ülök akkor elvetélhetek.Mennyi az esély rá? Szerintetek sikerülhet?
15/L
"A válasz megírásának időpontja: ma 17:41"
Ritka ostobaságokat írtál aranyapám. Az abortusznak (bármely formájának) vannak kockázatai bizony. Akár a meddőség is benne lehet a pakliban.
Ha kinézted az orvost, akkor hívd fel telefonon és jelentkezz be. Kapsz egy időpontot,ami neked is megfelel, ha szükséges, ő is állíthat ki igazolást, bár suli vége van lassan (azt hiszem).
Elmész hozzá elmondod neki a problémádat,hogy nem jött meg a vérzésed és van pozitív terhességi teszted. Utána ő megvizsgál, elmondod hogy mit szeretnél,amennyiben nem tudod,akkor 2 papírt is ad,egyet abortusz esetére, egyet arra, ha megtartanád.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sok érdekességet olvastam, ki hogyan látja ezt a dolgot. Kiemelném a 30 éves férfi hozzászólását ez volt legmegnyerőbb.
Nem vagyok 15 éves lány és ez az egész történet nem igaz. Kíváncsi voltam valamire, amire a választ meg is kaptam.
Elnézést, hogy hazudnom kellett, de ha igazat írom ami érdekel akkor mindenki lehord mindennek.
én azért elolvasnám, hogy miért kellettek a válaszok.
És be akartam linkelni ezt a videót. Remélem, hogy vlahogy megértitek. Reménykedem, hogy valaki felfigyel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!