Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, teherbe estem. A szüleimnek nem merem elmondani, nem tudom most mit csináljak, teljesen bepánikoltam. Én még tanuló vagyok, anyum biztos ki fog akadni, apám meg megfog ölni.

Olvastam ha forró vízbe ülök akkor elvetélhetek.Mennyi az esély rá? Szerintetek sikerülhet?

15/L

2011. máj. 30. 17:12
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
van egy idősebb ismerősöm ő 16 évesen szült, nem látszott rajta, hogy terhes és a szülei is csak akkor tudták meg amikor már beindult a szülés. Csak az a baj, hogy én azt se tudom mit csináljak. Végülis az sem sokkal jobb ha valaki 35 évesen szül.
2011. máj. 30. 17:49
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"A válasz megírásának időpontja: ma 17:41"

Ritka ostobaságokat írtál aranyapám. Az abortusznak (bármely formájának) vannak kockázatai bizony. Akár a meddőség is benne lehet a pakliban.

2011. máj. 30. 17:52
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az a gond,hogy nem tudod eltartani. Szóval tisztellek , amiért elvállalnád a dolgot, de a szüleidnek tudniuk kell róla, mivel nekik kellene felnevelni és eltartani. Ha ők ezt nem vállalják, te önmagad képtelen leszel egyedül felnevelni.
2011. máj. 30. 17:55
 24/32 A kérdező kommentje:
nem voltam még nőgyógyásznál, hogy kell oda menni?
2011. máj. 30. 17:57
 25/32 anonim ***** válasza:

Ha kinézted az orvost, akkor hívd fel telefonon és jelentkezz be. Kapsz egy időpontot,ami neked is megfelel, ha szükséges, ő is állíthat ki igazolást, bár suli vége van lassan (azt hiszem).

Elmész hozzá elmondod neki a problémádat,hogy nem jött meg a vérzésed és van pozitív terhességi teszted. Utána ő megvizsgál, elmondod hogy mit szeretnél,amennyiben nem tudod,akkor 2 papírt is ad,egyet abortusz esetére, egyet arra, ha megtartanád.

2011. máj. 30. 18:00
 26/32 anonim ***** válasza:
Mindenképpen el kell mondanod a szüleidnek, jobb minél hamarabb. Az orvostól kérj időpontot, de még jobb lenne, ha ez már a szüleid beavatása után lenne. Nem fognak megölni...lehet kiborulnak, de túllépnek rajta, ők azok, akik nem akarnak neked rosszat. Ilyen házi praktikákat ne csinálj, mert csak neked lesz valami bajod. Aztán még jobb lesz, ha kórházba kerülsz, és onnan tudják meg a szüleid?! Ez van, vállalni kell a következményeket, az abortusz is könnyebb lesz, ha a szüleid melletted lesznek.
2011. máj. 30. 18:20
 27/32 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sok érdekességet olvastam, ki hogyan látja ezt a dolgot. Kiemelném a 30 éves férfi hozzászólását ez volt legmegnyerőbb.

Nem vagyok 15 éves lány és ez az egész történet nem igaz. Kíváncsi voltam valamire, amire a választ meg is kaptam.

Elnézést, hogy hazudnom kellett, de ha igazat írom ami érdekel akkor mindenki lehord mindennek.

2011. máj. 30. 18:23
 28/32 anonim válasza:

én azért elolvasnám, hogy miért kellettek a válaszok.

És be akartam linkelni ezt a videót. Remélem, hogy vlahogy megértitek. Reménykedem, hogy valaki felfigyel rá.

http://www.youtube.com/watch?v=dyLDExgoPQM

2011. máj. 30. 19:25
 29/32 anonim ***** válasza:
Tényleg megoszthatnád, nekem nem kenyerem másokat lehordani.
2011. máj. 30. 19:27
 30/32 anonim ***** válasza:
sztem kérdezd meg apukád hány éves volt a legfiatalabb lány akit megkettyintett, és ha 15 nyertél, akkor mond neki hát engem is megdugtak:D
2011. máj. 31. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!