Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, teherbe estem. A szüleimnek nem merem elmondani, nem tudom most mit csináljak, teljesen bepánikoltam. Én még tanuló vagyok, anyum biztos ki fog akadni, apám meg megfog ölni.

Olvastam ha forró vízbe ülök akkor elvetélhetek.Mennyi az esély rá? Szerintetek sikerülhet?

15/L

2011. máj. 30. 17:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

1. Eszedbe ne jusson semmilyen házi magzatelhajtás, mert súlyos következményei lehetnek.

2. Nem ártana elmondanod a szüleidnek, a helyzeten már úgysem tudsz változtatni.

2011. máj. 30. 17:13
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Van még kismillió boszorkánymódszer, de sajnos egy az ami igazán célravezető: az őszinteség. Igen, mondd el a szüleidnek, aztán utána már tiszta lelkiismerettel dönthettek a továbbiakról.
2011. máj. 30. 17:14
 3/32 A kérdező kommentje:
Azt sem tudják, hogy már nem vagyok szűz. Nem merek eléjük állni.
2011. máj. 30. 17:15
 4/32 anonim ***** válasza:

Pedig ezt a helyzetet nélkülök nem fogod tudni megoldani.

Ha már volt benned annyi, hogy le mertél feküdni egy sráccal, legyen benned annyi, hogy a szüleidnek ezt be mered vallani.

2011. máj. 30. 17:16
 5/32 anonim ***** válasza:
Nézd, nem tudhatod, hogy a későbbiekben milyen életed lesz. Ha most elkezdesz kísérletezgetni és valami rosszat teszel a testeddel, talán soha többé nem leszel terhes és egész életedben ezt fogod bánni. Beszélj a szüleiddel, nagyobb dolog ez mint a büszkeséged vagy hogy haragudni fognak-e rád. A lányuk vagy, tehát felelősek érted, nyilván nem akarnak neked majd rosszat.
2011. máj. 30. 17:18
 6/32 anonim ***** válasza:
62%

Jól van,csak gratulálni tudok. Elsősorban a szüleidnek,hogy nem lehet ilyesmit megbeszélni velük. Meg neked is,hogy ilyen "őszinte" vagy. Isten adja,hogy ilyen lányom legyen..

A forró víz baromság,ahogyan az összes otthoni kísérletegezgetés..majd legyen valami bajod. Abortusz kellesz,azt meg bizony szülővel kell intézni. Szóval akármilyen gáz,vagy nem,legalább anyuddal kell megbeszélned. Ha volt annyi eszed,bátorságod, "felelősséged" hogy kefélj,legyen erre is. Légy felnőtt,ha már az ágyban az voltál. Más választásod nincs.

2011. máj. 30. 17:19
 7/32 anonim ***** válasza:

Ilyen módszereket ne próbálj ki, szerintem maximum azt érnéd el vele, hogy sérülne a magzat, meg te is, de nem vetélnél el. Nagyon súlyos következményei lehetnek, akár meg is halhatsz.

Minél előbb mondd el a szüleidnek (mondjuk most), mást nem tehetsz. Nagyon ki fognak akadni, de most már mindegy. Ezt ki kell bírnod. Vagy halogathatod tovább a döntést, majd ha már óriási hasad lesz, rájönnek maguktól is.

Ha most elmondanád, talán van még annyi időd, hogy választhass, megtartod-e. Később már muszáj lesz megszülnöd. (Bár én nem vagyok az abortusz mellett, de így legalább te dönthetsz.)

2011. máj. 30. 17:20
 8/32 anonim ***** válasza:

Szia! Igazuk van a többieknek, eszedbe se jusson semmiféle fajta otthoni módszer.

Először is: Biztosan terhes vagy? Miből gondolod ezt? Jobb ezt tisztázni, mert volt, akiről itt derült ki,hogy nem terhes és feleslegesen stresszelt. A többit utána leírom, ha erre válaszoltál.

2011. máj. 30. 17:20
 9/32 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy megtartom. De az iskolát is csak jó lenne kijárni. Terhesen meg nem akarok bejárni, mert akkor mindenki rajtam csámcsogna.
2011. máj. 30. 17:21
 10/32 anonim válasza:
biztos terhes vagy?
2011. máj. 30. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!