Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjek, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, teherbe estem. A szüleimnek nem merem elmondani, nem tudom most mit csináljak, teljesen bepánikoltam. Én még tanuló vagyok, anyum biztos ki fog akadni, apám meg megfog ölni.

Olvastam ha forró vízbe ülök akkor elvetélhetek.Mennyi az esély rá? Szerintetek sikerülhet?

15/L

2011. máj. 30. 17:12
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

biztos, hogy terhes vagyok 3 tesztet is csináltunk a barátnőimmel, mind két csíkot mutatott. Meg nem is jött meg.

A fiúnak meg hiába mondanám, hogy segítsen úgy se tenné, hisz nem is járunk.

2011. máj. 30. 17:24
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

REMÉLEM NEM CSAK ÉN A 30 ÉVES FÉRFI FEJEMMEL OLVASOM EZT.

Ugye 15 éves és fiatalabb lányok????

Tanulni kell az esetből,neked és a többieknek is.A szüleid felnőttek,és nem azon fognak vitázni,hogy hogy nyírjanak ki,hanem mi a lehető legjobb megoldás.És ha igazi felnőttek,akkor előtérbe helyezve a lelki világodat megpróbálnak finoman beszélgetni a történtekről.Neked pedig le kell ülni anyával és beszélgetni először.Kezdheted így is:

-Anya....ülj le egy kicsit beszélgetnünk kell....Nagy a baj...

Sajnos most is nagylánynak kell lenned,nem csak akkor amikor telement a nuni.

Sok megoldást kipróbálhatsz,de a vége két dolog lehet:

1: Elmondod és abortusz

2: Bővül a család,és oda a fiatalságod.

Válassz...sok sikert!

2011. máj. 30. 17:25
 13/32 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem akarod (még) elmondani a szüleidnek, menj el előbb a nőgyógyászhoz. Akkor legalább biztosan fogod tudni, tényleg terhes vagy-e, és ha igen, akkor elmondja, milyen lehetőségeid vannak. De előbb-utóbb úgyis meg kell mondanod a szüleidnek is...
2011. máj. 30. 17:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Attól még szólhatsz neki.

Na most ha van pozitív teszted, a legelső utad a nőgyógyászhoz vezessen. Csak ő tud hivatalos, más helyen is elfogadható igazolást kiállítani arról,hogy valóban terhes vagy. Ezt minél hamarabb, az elmaradt vérzés után 2 héttel már látható a terhesség ultrahanggal is.

Amennyiben ez a papírod megvan és a szüleidnek nem mersz szólni akkor menj és keresd meg a védőnőt, akár körzetit, akár a sulist, ő majd segít a továbbiakban.

2011. máj. 30. 17:27
 15/32 A kérdező kommentje:

falun lakunk a védőnő első dolga anyámhoz vezetne.

Orvoshoz el kellene mennem, de szégyenlem magam, biztos le fog baszni.

2011. máj. 30. 17:29
 16/32 anonim ***** válasza:
Magyarorszgán évente 46 000 abortustz végeznek. Az naponta 130. Már miért b*sznának le? Egyrészt megszokták - sajnos nyilván volt már alkalmuk megszokni -, másrészt az orvos feladata nem a véleménnyilvánítás, hanem a segítségnyújtás.
2011. máj. 30. 17:31
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog leb*szni, a védőnőt kihagyhatod, akkor a dokival beszéld meg.

Szegény úgy sajnállak :(

Városban tanulsz igaz? A gimiben kell lennie védőnőnek, vele is beszélhetnél.

2011. máj. 30. 17:31
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem is jártok? 15 éves vagy és kapcsolat nélkül kefélsz? És nem is védekezel..hát ha nem sajnálnám a gyereket,ami benned nő,azt mondanám,megérdemelted!
2011. máj. 30. 17:33
 19/32 anonim ***** válasza:
42%
Ilyenkor eszembe jut a száz vagy kétszáz évvel ezelőtti világ, amikor a gyermek még szó szerint áldás volt (ugye gyermekáldás...) ma meg már szerencsétlen magzatokat úgy végzik ki mint disznót a vágóhídon.
2011. máj. 30. 17:36
 20/32 anonim ***** válasza:
35%
sya hát ahogy nézem nagy a baj !! de meg lehet oldani elmész szépen egy orvoshoz vagy sok ezernyi tabletta van ha nem szeretnél iskolás létedre babyzni akkor ez a meg oldás az meg hogy ha el veteted nem lesz többet gyereked ez Baromság !!!!
2011. máj. 30. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!