Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy régi barátom leakar velem feküdni mit tegyek?
Figyelt kérdés
tegnap egy nagyon régi barátom akit már elsőtöl fogva ismerek megkérdezte hogy lefekszünk-e szerencsémre pont becsöngettek ma nemjött mert valahova elment de holnap jönni fog és nem tudom mit tegyek.A válaszokat előre is köszönöm.14/f és 15/l2011. máj. 30. 13:45
31/35 A kérdező kommentje:
akkor miért nem tetted -.- én 100%hogy nem fogok lefeküdni nem baxom el az életem (bocs a trágár kifejezésér)szánalmas vagy és kiderült mert te egy analfabéta vagy és nem tudsz olvasni párszor leirtam... lehet hogy elkéne kezdeni tanulni olvasni és nem a mások életével foglalkozni hogy "hu én menő vagyok és elmentem volna vele egy körre"már lezártam ezt a témát!!!
2011. jún. 14. 20:01
32/35 anonim válasza:
"és nem a mások életével foglalkozni"
akkor meg minek írtad ki ide?
33/35 A kérdező kommentje:
uu de hülye vagy mondtam hogy lezártam már ezt a témát te tényleg nem tudsz olvasni baszus
2011. jún. 14. 20:26
34/35 anonim válasza:
sajnos. ez van látod. amúgy jó volt a szex?
35/35 anonim válasza:
06-14 20:01
Az életed jelen pillanatban tűnik elcseszettnek, mert egy arogáns kis pöc,s vagy!
Akkora az agyad mint a farkad, és innen nézve az a lány szerencsés hogy nem mászol rá.
Idővel talán rájössz ezekre a dolgokra és nem leszel ekkora tapló. Sok szerencsét ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!