Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy régi barátom leakar velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régi barátom leakar velem feküdni mit tegyek?

Figyelt kérdés
tegnap egy nagyon régi barátom akit már elsőtöl fogva ismerek megkérdezte hogy lefekszünk-e szerencsémre pont becsöngettek ma nemjött mert valahova elment de holnap jönni fog és nem tudom mit tegyek.A válaszokat előre is köszönöm.14/f és 15/l
2011. máj. 30. 13:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
szerintem töcsköljetek nyugodtan.
2011. máj. 30. 18:43
 22/35 anonim ***** válasza:

ma 13:50

Te hülye vagy? Egy lány ajánlkozik fel és visszautasítod?! Erre akkor sem lenne mentséged ha 3 éves lennél!! :D

Nem akarod átpasszolni nekem a csajt? :)

2011. máj. 30. 19:28
 23/35 jin ***** válasza:

na anyàja kszonom szèpen h vègre te nem a korombakotsz bele!

az igaz ha koton jobb a tobbit csak ugy itam!ilyen kèrdèsre azt vontam le h o is akarja csak tàmogatàst vàr!

e igazad van

2011. máj. 30. 21:04
 24/35 anonim ***** válasza:
Jin, végülis a helyesírásodba is bele tudnék kötni, az az igazság. De annak nem lenne semmi értelme:)
2011. máj. 30. 23:18
 25/35 jin ***** válasza:

off

abba nem èr mert kulfuldi a note book

meg a tobbi hibàt nem vettem èszre!!

2011. máj. 30. 23:21
 26/35 A kérdező kommentje:
jin te rohadtul hibásan írsz bár én se vagyok a legjobb helyes író de azért ennél jobb és igazatok van VÁROK MÉG PÁR ÉVET!!!!!!
2011. jún. 1. 14:35
 27/35 anonim ***** válasza:

06-01 14:35

Csak akkor várj, ha nem akarsz amúgy szexelni! Mert ha amúgy bizsereg a puncid, akkor felesleges sanyargatnod magad! A partnerválasztásnál, viszont nagyon körültekintőnek kell lenni!

2011. jún. 4. 20:37
 28/35 anonim ***** válasza:

06-01 14:35

Ezazzz! Nekünk van igazunk! És mostantól szerintünk, kakaóporral szeresd a túrós tésztát, és mostantól csak lila kötött sapkát hordj télen, mert mi így gondoljuk. A szexszel, meg már úgyis vársz 2-3 évet, mert mi szintén így gondoljuk, úgyhogy nagyon jó!

Tedd csak azt amit mások jónak tartanak, főleg egy olyan tök magánterületen mint a szexualitás!

2011. jún. 5. 12:54
 29/35 A kérdező kommentje:
te most hülye vagy, vagy csak tetteted? ilyeneket is ritkán látni analfabétá tudsz olvasni? FIÚÚÚÚÚÚ vagyok mi az hogy bizsereg a puncim xD
2011. jún. 10. 21:50
 30/35 anonim ***** válasza:

06-10 21:50

Ez nem derült ki! De akkor itt egy alapfokú behelyettesítés:

Lány --- punci

Fiú ---- ......

Na megy?

Különben meg fiú létedre ennyit variálsz ezen? Bár nekem ajánlkozott volna fel anno egy ilyen csaj!

Bár nekem lett volna ekkora mákom!!!! El sem hiszed milyen isteni ajándékot kaptál, és mekkora hülye vagy ha ezt eldobod!

2011. jún. 14. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!