Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy régi barátom leakar velem feküdni mit tegyek?
ma 13:50
Te hülye vagy? Egy lány ajánlkozik fel és visszautasítod?! Erre akkor sem lenne mentséged ha 3 éves lennél!! :D
Nem akarod átpasszolni nekem a csajt? :)
na anyàja kszonom szèpen h vègre te nem a korombakotsz bele!
az igaz ha koton jobb a tobbit csak ugy itam!ilyen kèrdèsre azt vontam le h o is akarja csak tàmogatàst vàr!
e igazad van
off
abba nem èr mert kulfuldi a note book
meg a tobbi hibàt nem vettem èszre!!
06-01 14:35
Csak akkor várj, ha nem akarsz amúgy szexelni! Mert ha amúgy bizsereg a puncid, akkor felesleges sanyargatnod magad! A partnerválasztásnál, viszont nagyon körültekintőnek kell lenni!
06-01 14:35
Ezazzz! Nekünk van igazunk! És mostantól szerintünk, kakaóporral szeresd a túrós tésztát, és mostantól csak lila kötött sapkát hordj télen, mert mi így gondoljuk. A szexszel, meg már úgyis vársz 2-3 évet, mert mi szintén így gondoljuk, úgyhogy nagyon jó!
Tedd csak azt amit mások jónak tartanak, főleg egy olyan tök magánterületen mint a szexualitás!
06-10 21:50
Ez nem derült ki! De akkor itt egy alapfokú behelyettesítés:
Lány --- punci
Fiú ---- ......
Na megy?
Különben meg fiú létedre ennyit variálsz ezen? Bár nekem ajánlkozott volna fel anno egy ilyen csaj!
Bár nekem lett volna ekkora mákom!!!! El sem hiszed milyen isteni ajándékot kaptál, és mekkora hülye vagy ha ezt eldobod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!