Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért tartjátok gáznak ha egy fiú elmegy k. rvázni 1x 2x?

Figyelt kérdés
Miért gáz? mert a fiu fizet és azt ingyen is megkapná ha rámenősebb lenne? csomó csaj mondja h hu de gáz, meg a szemembe nem férfi aki k.rvazik...stb de MIÉRT?
2011. máj. 30. 11:13
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
31%
Viccelsz? A páromtól hogy várhatnám el,hogy potyogó könnyekkel mélytorkozzon? :DDDDD
2011. máj. 30. 12:24
 42/60 Smartguy86 ***** válasza:
76%

:DDDDD Potyogó könnyekkel??? Mi az, hogy elvárni??? Egy jó csajtól nem kell elvárni, ő maga csinálja meg! Még mindig sajnállak, de nem baj, majd talán találsz valakit, aki jobb. Persze csak akkor, ha a párod nem a feleséged mondjuk :DDD

25/F

2011. máj. 30. 12:29
 43/60 anonim ***** válasza:

Huha, eleg reszletesen (es hevesen) kibeszeltetek a temat... en csak egy dolgot szeretnek hozzatenni, vagyis inkabb megpenditeni egy masik vonalat (aztan esetleg arrol is lehet vitazni)!

Kik szoktak meg prostikhoz jarni (vagy legalabbis sanszos, hogy 1-2 hivatasos becsuszott mar nekik a palyafutasuk soran):

- felso vezetok, menedzserek, komoly cegek, komoly pozicioban levo, oltonyos emberei

- vilagpolitikat es vilaggazdasagot befolyasolo es meghatarozo nemzetkozi szervezetek magas beosztasu emberei, vagy eppen vezerigazgatoi

- vilaghiru, elismert focistak, akik gyakran tetszelegnek az igazi rosszfiu szerepkoreben

- orszagosan ismert televizios szemelyisegek, celebek, szineszek

- muveszek

- vilaghiru, hollywood-i filmsztarok

Csupa olyan ember, akikert a lanyok egy jelentos resze rajongani szokott!

Persze nem azt akarom mondani, hogy ez feljogosit minden egyszeru foldi halandot, hogy o is k*rvazzon es ez nem lehet mentseg, de azert amikor a lanyok jelentos hanyada rajong egy George Clooney-ert, vagy egy C. Ronaldo-ert, vagy erdeklodest mutat irantuk egy dusgazdag diplomata, vagy felso vezeto, azert kivancsi vagyok, hogy nemet mondananak-e nekik, amikor kiderul, hogy csinaltak eletukben egy-ket meredek dolgot (mert ugye azt senki nem gondolja, hogy az ejszakai tivornyak soran, vagy a tobb szaz elfogyasztott no koze nem csusszant be egy hivatasos sem?!)!

...es igen, azt is tudom, hogy nem minden menedzser vagy hiresseg csinalja ezt es azzal is tisztaban vagyok, hogy nem minden lany vonzodik ezekhez az emberekhez! Csak kivancsi vagyok, hogy errol mik a velemenyek...

2011. máj. 30. 12:37
 44/60 anonim ***** válasza:
0%

Na végre egy ember,aki érzi a pályát!:)))

Tetszik nem tetszik,a legtöbb ember bizony "boldog csaláfő",aki ellátogat néha ide-oda...

2011. máj. 30. 12:42
 45/60 anonim ***** válasza:

66%-os: szeretnem azert tisztazni, hogy nem melletted allok es nem veled ertek egyet! Inkabb azt mondanam, hogy mindket oldal erveit megertem!

Csak szerettem volna egy kicsit mas szemszogbol is megnezni a kerdest... es kivancsi vagyok, hogy masoknak mi a velemenye errol!

2011. máj. 30. 12:45
 46/60 anonim ***** válasza:
72%
66 %-os, te akkora nyomi vagy! :D Hiába játszod itt az arckodást, és próbálod teljesen normálisnak beállítani amit csinálsz, egy lúzeroid kis p*cs maradsz. Oké, te k*rvázni jársz, egészségedre. DE azt nem tudom, milyen jogon mered állítani, hogy szinte minden férfi k*rvázik? Mégis honnan tudod hm? Csak azért mert te defektes vagy, még nem biztos hogy mások is azok... Egyébként meg lenne hozzád egy kérdésem: Mit szólnál ahhoz, ha néha a barátnőd jól meg.kúratná magát egy nagyf@szú négerrel, mert a te p*csöd kicsi neki? Hm? Vagy nem is volt még barátnőd?: :DDD
2011. máj. 30. 12:49
 47/60 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Én csak annyit mondok 66%-ra, hogy mindenki magából indul ki :DDDD

Értem én, hogy kik járnak főleg ilyen nőkhöz - nem hiába van ez így egyébként - a híresség, a vezetés stresszel jár, amibe sokan belebolondulnak. De van aki meg a saját sikertelenségébe bolondul bele és ezért jár el ide-oda (Mint pl 66% :DDD)

2011. máj. 30. 12:49
 48/60 anonim ***** válasza:
0%

Nos,igen..várható volt,hogy felkorbácsolom a kedélyeket,hiszen én ezt bevallom,más "mintaférj" pedig

hebeg habog...XDDDD

2011. máj. 30. 12:56
 49/60 A kérdező kommentje:

tegyük fel hogy megkeresek facebookon egy k.rvát, akivel elkezdek ismerkedni. nagyon bejövünk egymásnak belsőre, randira hívom, meghívom egy VBK-ra meg romantikus vacsira, majd szex. Úgyteszek mintha nemtudnám h ribanc, ő nem említi tehát akkor az ku.vázásnak számít? mert egy k.rvával szeretkezek, de nem fizetek az aktusért.

mert ha igen ennyierővel az összes egyészakás k.rvának számit. akkor ezekszerint majdnem az összes nő qrva aki csak 1éjszakást nyom...

ha könnyűvérü csajjal fexek le, de nem fizetek az k.rvázásnak számít mert végülis a lényege ua.

2011. máj. 30. 13:43
 50/60 anonim ***** válasza:
0%
Te meg feküdj már le valakivel végre! XDD
2011. máj. 30. 13:44
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!