Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért tartjátok gáznak ha egy fiú elmegy k. rvázni 1x 2x?

Figyelt kérdés
Miért gáz? mert a fiu fizet és azt ingyen is megkapná ha rámenősebb lenne? csomó csaj mondja h hu de gáz, meg a szemembe nem férfi aki k.rvazik...stb de MIÉRT?
2011. máj. 30. 11:13
1 2 3 4 5 6
 31/60 Smartguy86 ***** válasza:
52%
66% Hülye! :D Mondom: tök mindegy lenne, mit írok itt, nem lenne dicsőség. Ahogy az sem zavarna, ha be kéne vallanom valamit. Úgyse tudod ki vagyok. Én mégis azt mondom, hogy nincs igazad! Mert nincs igazad! Mindegy, kár bizonygatni. Én jól megvagyok, te pedig max elmész néha k*rvázni, ha az asszony nem szop le :DDDD
2011. máj. 30. 12:05
 32/60 anonim ***** válasza:
17%

Pont lesz*rom,ki vagy:$

Azt sem tudom fiú e vagy lány.

De kívülesik az érdeklődési körömön! XDD

2011. máj. 30. 12:07
 33/60 Smartguy86 ***** válasza:
Szerinted le tudna bárki is szopni, ha lány lennék ??? :DDDD
2011. máj. 30. 12:09
 34/60 anonim ***** válasza:
0%
A mai világban? XDDDD
2011. máj. 30. 12:11
 35/60 anonim ***** válasza:
0%

11:57

"Akár be is vallhatnám, hogy igen, igazad van"

Köszi,viszontlátásra XD

2011. máj. 30. 12:13
 36/60 Smartguy86 ***** válasza:
Jogos, most kivételesen igazat adok neked :DDDD
2011. máj. 30. 12:13
 37/60 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Akadj le arról a mondatról, nem úgy kell érteni, ahogy te szeretnéd. Az "akár be is vallhatnám" azt jelenti, hogy tök mindegy, mit mondok itt, senki nem fogja megtudni, hogy ki mondta. Ennyi erővel mondhatnám azt is, hogy én 200 jól szopó nővel voltam már...akik nem k*rvák. Most jobb? :D
2011. máj. 30. 12:15
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

Sose kurv@ztam, nem is fogok, de az a véleményem, hogy biztos jól csinálhatják, ha ennyit gyakorolják mondjuk a szop@st. Gondoljatok bele neki érdeki minél előbb kész legyen a kuncsaft és ha extrákat is nyúlt több a pénz is. Az persze a kuncsaftot nem érdekli, hogy belülről egy rohadt alma is különbül néz mint az a nő. Ez a véleményem a legtöbb kurv@zóról is. Annyi nő van a világban, aki nem tud partnert találni akár egy éjszakára, az magában keresse a hibát és sürgősen állítson a mércén (mondjuk ne a 180 centis szőke nagymellű plázacicákat próbálja fűzni a kis átlagos/átlag alatti emberke).

Aki támogatja, hogy milyen jól szopn@k a kurv@k, attól azért megkérdezném, volt e komoly kapcsolata és tapasztalta e milyen egy szerelmes nővel szeretkezni. Lehet, hogy a nem profi nőknek gyengébb a technikájuk, de szívvel-lélekkel csinálják, mert örömöt akarnak okozni és ha kinyitnátok a nagy pofátokat és elmagyaráznátok a párotoknak, hogy a legjobb nektek, biztos vagyok benne, ha bevállalhatót kértek teljesíti és egész más élményt nyújt így a szex mint bármilyen profival.

26F

2011. máj. 30. 12:17
 39/60 anonim ***** válasza:
0%
Te is magadraismertél,makkmarci. Ezért vagy ideges DDDDD
2011. máj. 30. 12:18
 40/60 Smartguy86 ***** válasza:
76%
Na 66%-os, ott a 12:17-es, megmondta a tutit. Mellesleg attól, hogy 600 f*szt leszopott már egy k*rva még nem biztos, hogy olyan marha jól csinálja. Tudod miért? Mert mindegyik férfi mást igényel. Csak egy olyan nő fog téged jól leszopni, akivel sokáig együtt vagy, aki csak rajtad gyakorolt. + ÉRZÉKI, SZENVEDÉLYES, amit írtam már. De te dugd csak a fütykösöd egy pöcegödörbe, ha elhiszed,hogy az jobb, mint egy barátnő, aki TÉGED TUD szopni.
2011. máj. 30. 12:22
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!