Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért tartjátok gáznak ha egy fiú elmegy k. rvázni 1x 2x?
Pont lesz*rom,ki vagy:$
Azt sem tudom fiú e vagy lány.
De kívülesik az érdeklődési körömön! XDD
11:57
"Akár be is vallhatnám, hogy igen, igazad van"
Köszi,viszontlátásra XD
Sose kurv@ztam, nem is fogok, de az a véleményem, hogy biztos jól csinálhatják, ha ennyit gyakorolják mondjuk a szop@st. Gondoljatok bele neki érdeki minél előbb kész legyen a kuncsaft és ha extrákat is nyúlt több a pénz is. Az persze a kuncsaftot nem érdekli, hogy belülről egy rohadt alma is különbül néz mint az a nő. Ez a véleményem a legtöbb kurv@zóról is. Annyi nő van a világban, aki nem tud partnert találni akár egy éjszakára, az magában keresse a hibát és sürgősen állítson a mércén (mondjuk ne a 180 centis szőke nagymellű plázacicákat próbálja fűzni a kis átlagos/átlag alatti emberke).
Aki támogatja, hogy milyen jól szopn@k a kurv@k, attól azért megkérdezném, volt e komoly kapcsolata és tapasztalta e milyen egy szerelmes nővel szeretkezni. Lehet, hogy a nem profi nőknek gyengébb a technikájuk, de szívvel-lélekkel csinálják, mert örömöt akarnak okozni és ha kinyitnátok a nagy pofátokat és elmagyaráznátok a párotoknak, hogy a legjobb nektek, biztos vagyok benne, ha bevállalhatót kértek teljesíti és egész más élményt nyújt így a szex mint bármilyen profival.
26F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!