Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért tartjátok gáznak ha egy fiú elmegy k. rvázni 1x 2x?

Figyelt kérdés
Miért gáz? mert a fiu fizet és azt ingyen is megkapná ha rámenősebb lenne? csomó csaj mondja h hu de gáz, meg a szemembe nem férfi aki k.rvazik...stb de MIÉRT?
2011. máj. 30. 11:13
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
66%

*Én lenézem azt, aki pénzért vásárol magának szerelmet.

Megbocsáss, de a k*vánál nem "szerelmet" lehet kapni, hanem szexet. Semmi köze egymáshoz a két dolognak.

Szerintem nem gáz, csak akkor, ha párkapcsolat/házasság mellett teszi. Mennyivel jobb az, amikor 2 vadidegen ember egy buliban, részegen egymásnak esik? Szerintem semmivel. Abban sincs benne a lényeg.

34N

2011. máj. 30. 11:27
 12/60 anonim ***** válasza:
76%

LOL, most ezt komolyan kérdezed?

1: Eleve magadnak is ellentmondasz. Ha úgy gondolod hogy ingyen is "dughatnál", akkor minek fizetsz érte? Szánalmas, ha egy férfi még egy kicsit sem hajlandó megerőltetni magát, hogy elcsábítson egy nőt.

2: Számomra az is szánalmas, ha egy férfinek ennyire központi dolog az életében a szex, hogy képes érte akár fizetni is érte. Az ilyen férfinak nagyon sivár élete lehet, ha másban nem leli örömét, és lételeme a "b@szás".

3: Az meg aztán végképp szánalmas, ha egy férfinak kurv@ nélkül esélye sincs szexre, ebből az következik, hogy az illető baromi nagy lúzer lehet.

Összegezve valóban, az én szememben NEM férfi az ilyen, szóba sem állnék ilyen alakkal.

13/60 Smartguy86 ***** válasza:
84%

Most te miről beszélsz? A nők nem álszentek! Esetleg egy-kettő. Ne általánosíts! Elhiheted nem minden nő fekszik le mindenkivel. De persze te biztos egy szűz fiú vagy, aki sértettségében utálja a nőket...

Erről egy vicc jut eszembe:

Mi a különbség a k*rva és a hülye k*rva között?

A k*rva mindenkivel lefekszik, a hülye k*rva mindenkivel, csak velem nem!

:DDD

14/60 anonim ***** válasza:
37%

Azért szerintem nem mindegy,hogy valaki hivatásból csinálja,ebből él,vagy egy egészséges felnőtt nő,akinek vannak ugyanúgy vágyai mint a férfiaknak(!) és néha enged is ennek.

Sose tagadtam,ha kérdezték volt e már egyéjszakás kalandom.Volt és még lesz is,de nem fekszem le minden jöttmenttel.Egy qrva igen..

22N

2011. máj. 30. 11:28
 15/60 anonim ***** válasza:
41%

*Szánalmas, ha egy férfi még egy kicsit sem hajlandó megerőltetni magát, hogy elcsábítson egy nőt.

Mert az sokkal jobb, ugye, ha egy pasi elhiteti egy nővel, hogy mennyire odavan érte, a szex után meg jól otthagyja? Akkor már tisztességesebb, ha nem beszél félre.

*ha másban nem leli örömét, és lételeme a "b@szás".

Ki mondta, hogy másban nem? Senki. Az viszont tény, hogy a szex egy nagyon fontos dolog, csak van, aki bevallja, van, aki nem.

2011. máj. 30. 11:31
 16/60 anonim ***** válasza:
30%

*Azért szerintem nem mindegy,hogy valaki hivatásból csinálja,ebből él,

Persze, hogy nem mindegy, de itt most nem a nőről volt szó, hanem a férfiról.

2011. máj. 30. 11:33
 17/60 Smartguy86 ***** válasza:
80%

Előző: micsoda érveléstechnikai svédcsavart vetettél be :DDDDD "A fekete azért nem fehér, mert a fekete feketébb a fehérnél"

Egyik se jobb, de mindenki maga dönti el, hogy mit hogyan csinál. A kérdező valljuk be egy teszetosza p*cs, ha nem képes normálisan ismerkedni.

Nem kell ahhoz megjátszani magadat. Sőt lelépni se kell dugás után. SŐT nem kell dugni olyan nővel, akivel utána nem akarsz együtt lenni. Te amit mondasz, az mind emberi b*lf*szságból ered, nem általános!

2011. máj. 30. 11:35
 18/60 anonim ***** válasza:
22%

Miért is fékezünk le néha egy k*rva mellett?

Megmondom.Mert a legtöbb lány vagy nagyon prűd,vagy ha hajlandó is szopni,azt nagyon bénán csinálja...

Lehet engem leszavazni! XD

2011. máj. 30. 11:35
 19/60 Smartguy86 ***** válasza:
65%

Nem is kötelező prűd, szopásban béna lányokkal lenni :DDD

De attól még k*rvázni se kell, hogy ilyet találj!

2011. máj. 30. 11:37
 20/60 anonim ***** válasza:
17%
De a statisztikám azt mutatja,hogy a "szopásban béna" lányokkal lehet csak hosszútávú kapcsolatot kiépíteni...
2011. máj. 30. 11:41
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!