Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért tartjátok gáznak ha egy fiú elmegy k. rvázni 1x 2x?

Figyelt kérdés
Miért gáz? mert a fiu fizet és azt ingyen is megkapná ha rámenősebb lenne? csomó csaj mondja h hu de gáz, meg a szemembe nem férfi aki k.rvazik...stb de MIÉRT?
2011. máj. 30. 11:13
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
69%

"Mert az sokkal jobb, ugye, ha egy pasi elhiteti egy nővel, hogy mennyire odavan érte, a szex után meg jól otthagyja? Akkor már tisztességesebb, ha nem beszél félre."

Nem is kell félrebeszélni... Hanem tisztázni kell ki mit akar a másiktól és ennyi. Így a nők el tudják dönteni, élnek-e az egyéjszakás kapcsolat lehetőségével, és van aki él vele.

Mellesleg szerintem akkoris gáz, ha valakinek csak szex kell, és nem vállalja egy kapcsolat nehézségeit. Az én értékrendembe nem fér bele és kész, a kérdező megkérdezte hogy miért, mi elmondtuk. Nem értem miért kell belekötni.

2011. máj. 30. 11:41
 22/60 Smartguy86 ***** válasza:
75%

11:41 - A te statisztikád lehet, hogy azt mutatja :P Bocsi.

Aki keres, az talál!

2011. máj. 30. 11:43
 23/60 anonim ***** válasza:
19%

Mintha a falnak beszélnék,komolyan.

Nem érted? Minden pasi vágyik néha egy jó szopásra!

És ha ezt a szerelmünktől nem kapjuk meg,mert úgy kezeli,mint a kapanyelet,akkor bizony elmegyünk néha egy profihoz..

De soroljátok csak tovább nyugodtan a sztereotípiákat,lehet homokba dugni a kicsi fejecskéteket..:)

2011. máj. 30. 11:46
 24/60 anonim ***** válasza:
100%

*Nem kell ahhoz megjátszani magadat. Sőt lelépni se kell dugás után. SŐT nem kell dugni olyan nővel, akivel utána nem akarsz együtt lenni.

Teljesen egyetértek veled!!! Csak sajnos a világ nem így működik. Ha így működne, nem lenne tele a GYK szex-szerelem és családi kapcsolatok rovata "elhagyott és/vagy megcsalt, mit csináljak" tartalmú kérdésekkel.

Felesleges álomvilágban élni, annál több csalódás vár rád. De ez nem azt jelenti, hogy neked is "alkalmazkodni" kéne és lefeküdni a fél világgal,a hogy sokan teszik.

*Te amit mondasz, az mind emberi b*lf*szságból ered, nem általános!

De, sajnos általános. Hogy balf*szságból ered-e, azt nem tudom, de szerintem az ember működése sokkal bonyolultabb ennél. Kivülről balf*sszág, belülről nyilván megvan az oka, hogy MIÉRT bf. Nem hinném, hogy egyoldalúan hibáztatható, egy kapcsolathoz 2 ember kell, ha nem működik, akkor kettejük miatt nem működik, nem azért, mert az egyik bf. A másiknak is meg van a maga sara, ha más nem, akkor legalább annyi, hogy ő választott bf-t, és ezt nem kell szépíteni.

2011. máj. 30. 11:46
 25/60 Smartguy86 ***** válasza:
66%

11:46 - én azért nem szeretem az általánosítást, mert mindenkinek ott van a döntés a kezében. Ha valaki balf*sz akar lenni, áldásom rá, nameg arra is, aki ilyennel akar lenni. De bőven van kivétel.

A szopásmániás válaszolónak: Mivel tud többet egy k*rva a szopásról, mint egy bármilyen nő, aki élvezettel csinálja??? Mellesleg a k*rvákat nem hajtja az, hogy neked jó legyen, ők csak a pénzre hajtanak, hogy minél előbb teleélvezd a szájukat, aztán ők zsebreteszik a pénzt. Az igazi szopás érzelmes, tele játékossággal és szenvedéllyel! Ezt egy k*rva soha nem fogja neked megadni!

Ciki, hogy a te barátnőd úgy bánik a farkaddal, mint egy kapanyéllel, de ez a te bajod! :D

2011. máj. 30. 11:51
 26/60 anonim ***** válasza:
64%

*Nem is kell félrebeszélni... Hanem tisztázni kell ki mit akar a másiktól és ennyi. Így a nők el tudják dönteni, élnek-e az egyéjszakás kapcsolat lehetőségével, és van aki él vele.

Én arról beszéltem, amikor a pasi kihasználja a nő naivitását, elhiteti vele, hogy szerelmes belé, és a nő eszerint él a lehetőséggel, ha tudná, hogy egy alkalomra szól, nem menne bele. Mert rengeteg ilyen történet van. Igaz: magára vessen, aki annyira hiszékeny, hogy ezt beveszi, de az alapgondolatom az volt, hogy ennél még a k*vázás is tisztességesebb, mert azt tiszta helyzet, senki nem hazudik senkinek.

*Mellesleg szerintem akkoris gáz, ha valakinek csak szex kell, és nem vállalja egy kapcsolat nehézségeit.

Nézd, ha mindekét fél közös akaratából történik a szex, és ezzel senkinek nem ártanak, szerintem lényegtelen, hogy van-e kapcsolat vagy nincs, ha nekik jó csinálják. Akinek meg nem jó (pl. neked), az ne csinálja.

*Az én értékrendembe nem fér bele és kész, a kérdező megkérdezte hogy miért, mi elmondtuk. Nem értem miért kell belekötni.

Pusztán szerettem volna felhívni a figyelmeteket, hogy ez nem ennyire egyszerű. Nagyon jól megfogalmaztad, a TE értékrendedbe nem fér bele. Nem is kell, hogy csináld. Millió másik ember viszont csinálja, nyilván azért, mert jó neki, egészségére. Az ő értékrendjükbe meg belefér. Ha nekik jó úgy, ahogy élnek, és ezzel nem bántanak senkit, főleg téged nem - szerintem neked sincs jogod ítélkezni felettük.

2011. máj. 30. 11:54
 27/60 anonim ***** válasza:
0%

Azért vagy ennyire magabiztos,mert a pasi mindíg "megdícséri" a lányt,legyen az akármennyire is béna..

XD

2011. máj. 30. 11:54
 28/60 Smartguy86 ***** válasza:
66%
66% Ecsém, javíthatatlan vagy :D Itt névtelenül szerinted nem rohadt mindegy, hogy mit írok? Akár be is vallhatnám, hogy igen, igazad van... de nem teszem, mert nem igaz! Dehát mindenki mást tapasztal. Esetleg cserélj barátnőt, ha nem vagy vele megelégedve :D
2011. máj. 30. 11:57
 29/60 anonim ***** válasza:
23%

11:57

"Akár be is vallhatnám, hogy igen, igazad van"

Ennyi nekem bőven elég:)

2011. máj. 30. 11:59
 30/60 anonim ***** válasza:
39%

nem akartam én illúzióromboló lenni,csak a nők nagyrésze túlságosan is magabiztos..

És persze nem tudják,miért késik a párjuk néha egy két órát...

2011. máj. 30. 12:04
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!