Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyre vigyem őt?
Figyelt kérdés
a barátnőmnek lesz a szülinapja,és én nem vagy egy nagy meglepetés okozó úgy mond. mondtam neki hogy elvinném őt vacsorázni,utána pedig elvinni pár órára valahova kettesben lenni,azt mondta jó. de nem tudom,hogy hova kéne vinnem,mert a pénzt is néznem kell,nem vagyok tele,panzióba motelba,ilyenkor hova illene menni?hozzánk nem jöhetünk mert mindig itthon van mindenki,náluk is,2 éve járunk de úgy néz ki most fog megtörténni,és szeretnénk mindketten hogy tökéletes legyen. 19/F2011. máj. 30. 10:32
1/4 anonim válasza:
Esetleg nem tudod megbeszélni a családdal, hogy menjenek el otthonról estére? Én sokkal inkább akartam, hogy a barátom ágyában veszítsem el a szüzességem, minthogy egy szobát béreljünk valahol... :/ Mondjuk Te ismered a barátnődet, hogy örülne- e neki. Mert más megoldást nem nagyon látok, ha egyikőtökhöz se tudtok menni éjszakára...
20/L
2/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem,mert este felé általában mindenki megjön a munkából,fáradtak nem küldhetem csak úgy el őket :) marad a szoba pár órára de nem tudom hol a legolcsóbb,milyen helyeken :(
2011. máj. 30. 10:40
4/4 anonim válasza:
Egyébként van egy igazán találó és idevágó közhely: minél jobban törekszel a tökéletesre, annál messzebb kerülsz tőle. Szerintem egy kis olcsó lebuj szállóban messze nem lesz tökéletes. Szerintem... Én ez esetben inkább elvinném a szabdba, valami romantikus helyre, ahol nem jár senki, és ha nem lesz szex, hát nem lesz szex, de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!