Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerdán fogok talizni barátnömmel Pesten és nem nagyon tudom merre vigyem valami romantikus helyre! Nincs ötletetek?
hogy mit vegyél neki?!mióta vagytok együtt?
legyél figyelmes ha jól ismered kitalálsz valami egyedit
ez nem rossz ötlet :P egy szép nyaklánc vagy valami ez elöbb is eszembe juthatott volna
köszi
na ez jónak tünik ezt kipróbáljuk :P
köszi szépen :P
és ez meddig van nyitva?????
3-szor találkoztatok fél év alatt :O ? Nem kevés ez egy kicsit? Szeret/szereted? Ő se akar veled találkozni? Lehet, hogy csak én vagyok vele így , de én minden időt kihasználok, amit a barátnőmmel tölthetek azóta, amióta megismertem.
Sokat sétáltunk a városukban, cukrászdába, meg presszóba voltunk sokszor, kimentünk az Óbudai szigetre sokszor, meg strandokra, városligetbe, játszótérre (jó kicsit idősek vagyunk a játszótérhez, nem baj:) És nem kell neki mindig vinni valamit. Örül neki, ha lát téged (ha szeret)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!