Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk neketek tényleg rosszabb óvszerrel a szex? és Lányok ti éreztek különbséget vele vagy nélküle?
Óvszerrel tényleg rossz. Szorít, aztán meg izgulhat is az ember, hogy ne szakadjon ki.
Mivel hüvelyem nincs, ezért a másik oldallal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni...
A gumi kényelem, praktika és élvezeti faktor szempontjából a legrosszabb dolog a világon. sokkal de sokkal rosszabb ovszerrel szeretkezni mint nélküle.
Lehet perverz vagyok, de én szeretem érezni azt a meleg érzést, amikor beteszem a barátnőmnek, na ezt ovszerrel nemigen érezni...
22/f
Óvszerrel valahogy úgy képzelem, mintha valami akadályozná, hogy érezzük egymást.
A párom péniszét érezzem, ne valami műanyagot - én így gondolkodom, aztán tudod..ízlések és pofonok...:)
Ezek szerint bennem van a hiba.
Engem egyáltalán nem zavar a gumi, nem érzem, hogy szorítana és soha nem aggódtam azért, hogy jajj ki ne szakadjon.
Különösebben nem érzek különbséget, hogy vele vagy nélküle, de lehet ennek az is az oka, hogy ultra vékonyt használunk.
Akkor hiba lehet bennem is XD.
Én sem érzek túl sok különbséget a között amikor rajtam van, és amikor nincs (szintén ultravékonyat használunk ). Az igaz hogy vannak olyan óvszerek amiben nagyon más... de hát nem olyant kell használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!