Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség? Vagy csak vírus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség? Vagy csak vírus?

Figyelt kérdés
Múlthónapban kiszakadt az óvszerünk, de nem élvezett belém, utánna meg is jött a menstruációm, most jövőhétre várom de a héten hányingerem van valamint étvágytalanságom is és volt 39 fokos lázam is meg hasmenés--> szerintem ez csak valami virus és nem igazán terhesség jele, főleg hogy már kicsit görösölök is mint ahogy szoktam menstruáció előtt... szerintetek?
2011. máj. 27. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem vírus, de csinálj tesztet biztonság kedvéért. csak 800 ft ;)
2011. máj. 27. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintünk? Szerintem hülye vagy. Megjött múlt hónapban, akkor gyakorlatilag lehetetlen, h terhes vagy. Vannak persze rémtörténetek, de kb. olyan gyakoriak, mint az értelmes tinik. Ráadásul láz = fertőzés. Beteg vagy!
2011. máj. 27. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább vírus. Ha Nyugat-Magyarországon élsz, akkor irány az orvos mert lehet, hogy bakteriális agyhártyagyulladás (kezdetben hasonló tünetei vannak mint pl az influenzának.

Amúgy ha múlt hónapban volt, akkor egy patikában kapható terhességi teszt már kimutatja ha terhes vagy.

2011. máj. 27. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, énis igy gondoltam csak azért gondoltam megkérdezem tőletek is:)
2011. máj. 27. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
NEM ÉRTEM: MIÉRT KELL LEHÜLYÉZNI A MÁSIKAT ??????????
2011. máj. 27. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
jaja csatlakozom de szerintem ha ő lenne ilyesmi helyzetben ő is ugyan így tenne meg gyanakodna mint a kérdező
2011. máj. 27. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:

a rémtörténet az, hogy előfordulhat köztesvérzés, ami ált gyengébb a normális menszinél, de össze lehet téveszteni menszivel

szerintem is vírus lesz, de egy teszt ártani nem fog

2011. máj. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!