HPV vírus? Volt vkinek terhesség után?
Sajnos ezen én is átestem. 3 éve volt. Nekem is azt mondta a doki, hogy ez általában a partner gyakori váltogatása mellett valószínűbb. Tény, hogy bár akkoriban nem éltem kapcsolatban.........volt egy másfél éves "kapcsolatom".
Nem akartuk magunkat lekötni, de jó volt néha együtt lenni.
Nekem rajta kívül nem volt senkim, ezért gondoltam, hogy valószínű ő ajándékozott meg ezzel a dologgal.
Akkor végett vetettem mindennemű kapcsolatnak az úriemberrel.
A doki szépen kikezelt, de ez ma is fájó pont az életembe, hogy annak ellenére, hogy sose voltam "ribi", és nem sok férfi volt az életembe, mégis benyaltam egy jó kis nemi betegséget.
De ez talán a sors keze volt.
Egyik nőgyógyászati kezelés után, amikor az egyik barátnőmhöz felugrottam, mert olyannyira kivoltam, akkor ismertem meg a Férjemet, akitől ma már van egy csodaszép kislányom.
Ne félj, kezelhető a dolog, főleg, ha még időben elkapják.
Bár tény, hogy többféle változata létezik. Nekem a nemi szerven jelentkező apró szemölcsszerűségek jöttek ki.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!