HPV vírus? Volt vkinek terhesség után?
Figyelt kérdés
7 hós a lányom. Egy hete voltam nőgyógyásznál másik gyógyszert íratni, mert már nem szoptatok. Csinált rákszűrést is és most hívott, hogy kimutatott a teszt HPV-t. De ő látni nem látott semmit. Majd 6 hét múlva kell visszamennem megint tesztet csinálni. Volt vkinek ilyen? Mi lesz most? Hogyan lettem fertőzött? 1 éve még nem mutatott a teszt ki semmit mikor terhes lettem.2010. szept. 28. 10:08
11/12 anonim válasza:
Szia! Válaszoltam a leveledre :-)
12/12 anonim válasza:
Nagyon szomoru, hogy nem figyelnek...ott a lugot ivott kismama esete is, senki sem akarja aztan vallalni a felelosseget. Ez az eset is olyan...neked sosem hagynad, hogy rabizonyitsd az orvosra a mulasztast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!