Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tud valami biztatót HPV...

Ki tud valami biztatót HPV vírus és terhesség témában?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Hááát nagyon sürgősen bőrgyógyász...

Ami biztatót tudok irni: a talpam tele volt HPV szemölccsel. A mutatóujjamon 3 volt. Azt hittem, tyúkszem akkoriban. Elmentem egy bórgyógyászhoz, aki azt mondta, a terhesség alatt nem kezelhet. Elmentem szülés után rögtön 2 héttel egy másik bőrgyógyászhoz, kiakadt, hogy ne tudjam meg, hány pici baba van ezzel kórházban, és rájuk nézve szörnyű súlyos :( Gumikesztyű, fertőtlenitős kézmosó beköltöztek a lakásunkba. De a babának szerencsére semmi baja nem lett. Pedig volt, hogy néha nem vettem fel kesztyűt, vagy befoly alá a fürdőviz :( Szóval nagyon vigyázz, és azonnal helyi kezelés!

2010. márc. 20. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

baratnöm most 8 hos terhes es öt mütöttek is a hpv miatt. Nagyon felt hogy nem lehet majd babaja, de elsöre sikerült, bar nagyon oda kellett figyelnie a terhesseg alatt, de minden oke, es lassan mar jön a baba is:D

Masik baratnöm meg volt mindenfele vizsgalaton, kideritettek, hogy a "jobb" fajta hpv-je van, ami nem okoz rakot(elmeletileg) aztan 1,5 ev mulva el is tünt neki teljesen, de azert ös is resen van es ja vissza kontrollra. Nyugi, nem a veg, csak ovatosan. Sok sikert :D

2010. márc. 21. 02:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most vagyok,kb 6 hetes kismama és tegnap jött a telefon, hogy HPV fertőzött vagyok. Igen,tudom, hogy nem ez a vég:),csak hihetetlen..........

Várom a további hozzászólásokat!!!!Köszi

2010. márc. 21. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!