Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a hatalmas szex kamu?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hatalmas szex kamu?

Figyelt kérdés

Folyton azt hallom, hogy a pasik milyen szexmaniasak. Hat meg a francokat!

Vegre elterveztem hogy ma osszejon valami, erre nem alszik a baratom??

Vagy en vagyok tulsagosan kiehezett?

8 honapja vagyunk egyutt, az elejen napi tobb is volt, most meg a heti 1-2 rekord. El is jottem a nappaliba aludni, mar annyira elegem van!

En is naponta 5 orakat alszom, de szexre valahogy mindig van energiam.

Ja bocs ezert a szoaradatert de olyan merges vagyok!:)

Tisztara mint az exem. 1 evig minden ok aztan semmi sem.

En ezt nem ertem.

Pedig nem is vagyok rossz, de tenyleg, aktiv vagyok a szexben:)

Latom megint mehetek a vibratoromert.....

20/L

2011. máj. 24. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

"pedig nagyon szexin nézek ma ki, ha pasi lennék megerőszakolnám magam xD"

"milyen hulyek a nok, hogy egy kis kolbaszert egy egesz disznot tartanak..."

Áh, nagyon jó ez a topik, egy csomót röhögtem rajta, mire elolvastam! :D

Amúgy természetesen sajnállak titeket nagyon... :(

Amelyikőtök megteheti, az esetleg próbálja meg, hogy reggel, amikor a pasija még nem tud ellenkezni, mert alszik, egy kis orális kényeztetéssel ébreszti. Az talán felkeltheti még egy ilyen lusta pasi érdeklődését is, és harcképes állapotba hozhatja. Mármint ha egymás mellett alszotok, és munka miatt nem kell hajnalban kelni egyikőtöknek sem, ez akkor érvényes természetesen.

Na, kíváncsian várom, hogy sikerül-e jutnotok valamire, és szurkolok. ;)

2011. máj. 25. 00:48
 52/63 A kérdező kommentje:

Hat igen nehez az eletunk...

Ejjel vissza kellett koltoznom hozza, mert hiaba pocs akkor is jobb vele aludni!;)

A szexrol meg mar lemondtam, ez egx nem mukodo dolog!Koszi mindenkinek a valaszt es a reszvetet:D

2011. máj. 25. 07:34
 53/63 anonim ***** válasza:

Hát én lecsúsztam a reggeli szexről, de ha haza ér nem lesz kegyelem.Nem hiszem el hogy nem kívánja!

Ha lehetne én egy nap többször is csinálnám, de már egytől ki van..:/

2011. máj. 25. 12:07
 54/63 A kérdező kommentje:

Hat reggel azt mondta ma este nem lesz olyan faradt!:D

Mar alig varom, hogy jol felizguljon es szepen kozlom vele: bocs, de pont reggel jott meg:D:D

Haha edes a bosszu!:D

2011. máj. 25. 13:31
 55/63 anonim ***** válasza:

Na lányok!

Tegnap este úgy döntöttem, hogy majd ma reggel....

Bugyiba meg topba aludtam, ágyba kávét kapott, szintén ilyen szerkóban, de nem sok lóf.asz hatása volt :D:D:D

Annyira álmos volt még 6 előtt is, mikor indult melóba, hogy azt hittem leesik a lépcsőn :D:D:D

Ahogy elnézem az állapotát, szerintem péntekig éhezek!!!! :(:(:(

2011. máj. 25. 14:46
 56/63 anonim ***** válasza:
Ha ma én nem kapok szexet agybajom lesz>.< Holnap utazok el párnapra sajnos nélküle és mire haza érek kb. addigra jön meg.Wááh.Szóval vagy ma vagy sosem.
2011. máj. 25. 14:51
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
Üdv Sorstársaim !! én is pont ilyen gondal küzködök !! de ugy döntötem strájkba kezdek !! ha ö birja akkor bizony én is :oP ja és nálunk nem csak az alvás "fontosabb" hanem mondjuk Dr.House is ....
2011. máj. 25. 14:52
 58/63 anonim ***** válasza:
Mi is sorstársak vagyunk, a pasim az ágyban egy fadarab. 2és fél éve vagyunk együtt. Fél év után kezdett lecsillapodni, egy év elteltével heti 3volt az átlag, mostmegmár heti 1, s rekord a heti2-3. Pedig az elején még naponta többszőr is csináltuk..... :,( :( :( :( egyre roszabb lesz... :( pedig be is öltözök neki, jó vagyok az ágyban, de mégse, pedig szereti a sexet, csak neki ennyi elég :( 24éves létére aktívabb is lehetne szerintem.
2011. máj. 25. 16:23
 59/63 soma1492 ***** válasza:

Sziasztok szépasszonyok!

Nekem van ötletem a problémátok megoldására! Újítsatok be egy szeretőt! Komolyan! Ja pasi vagyok elmúltam vagy 40 és a nejemmel kb 2 hetente megy a szex de elég nehezen, max 1 menet és kész kb fél óra előjátékkal együtt. Nemrégen viszont beújított magának egy lány engem. Nos ne tudjátok meg, idézem azt mondja neki annyi orgazmusa nem volt az elmúlt 20 év alatt mint velem az elmúlt 1 hónapban, és őt kell dicsérnem mert ne tudjátok meg mit hoz ki belőlem, azt gondolom, hogy én nem teszek másként semmit sem mint eddig a párommal, és mégis eszméletlen jó az egész!!! Napi 1, 2, 3 szex de múlt pénteken kb 3 órát szerelmeskedtünk folyamatosan, részemről 4 menet, őneki számtalan orgazmus, és csak az idő miatt kellett abbahagyni. Higgyétek el, nem felvágni akarok, nem vagyok egy érdekes pasi, inkább olyan akit észre sem vesznek az utcán, de itt nem is ez az érdekes, hanem az ha az embernek megfelelő párja van akkor olyan dolgokra képes amit sem más, de még maga sem hisz el saját magáról! Ha kevés a szex az előbb utóbb elrontja a kapcsolatot, és tudom miről beszélek, 20 éve vagyok nős, és még eddig sohasem csaltam meg a párom, most fogyott el a kitartás. Mindenki azt csinál amit akar, a saját dolga a saját élete, de ha az ember megtalálja a megfelelő párt na ott elszabadulnak a dolgok, persze jó értelemben!!! És ha most nem megy a szex akkor később ez csak rosszabb lesz! Kívánom nektek, hogy sikerüljön javítani a szexen, mert fantasztikus dolog tud lenni, ha igazán jól megy :-)

Puszi mindenkinek, és sok sikert a szerelmeskedéshez!!!

2011. máj. 25. 16:25
 60/63 A kérdező kommentje:

Hat en csak fenyegetozni akartam erre tenyleg megjott pedig holnap kellett volna:D:D

Ez kesz. Isten sem akarja hogy szexeljek:D

De olyan aranyos azt mondta mikor hazaerek foz nekem meglepi vacsit:)

Mar csak a szerszamat kell felelesztenem es kesz az alompasim:D:D

2011. máj. 25. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!