Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a hatalmas szex kamu?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hatalmas szex kamu?

Figyelt kérdés

Folyton azt hallom, hogy a pasik milyen szexmaniasak. Hat meg a francokat!

Vegre elterveztem hogy ma osszejon valami, erre nem alszik a baratom??

Vagy en vagyok tulsagosan kiehezett?

8 honapja vagyunk egyutt, az elejen napi tobb is volt, most meg a heti 1-2 rekord. El is jottem a nappaliba aludni, mar annyira elegem van!

En is naponta 5 orakat alszom, de szexre valahogy mindig van energiam.

Ja bocs ezert a szoaradatert de olyan merges vagyok!:)

Tisztara mint az exem. 1 evig minden ok aztan semmi sem.

En ezt nem ertem.

Pedig nem is vagyok rossz, de tenyleg, aktiv vagyok a szexben:)

Latom megint mehetek a vibratoromert.....

20/L

2011. máj. 24. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Egyebkent akkor meg bevehetik a pasik!

Mi az hogy megunni??Ennyibol de unom mindig ugyanazt a kolbaszt magamba tomni....

2011. máj. 24. 22:50
 12/63 anonim ***** válasza:
100%

Wááá kérdező egy qrva jó beszólás volt:D

Utolsó válaszoló: az én barátom 5kor indul melóba, szóval irigyellek a reggeli hancúr miatt....mi majd sztem legközelebb holnapután XD:(

Sajnáljatok:D

2011. máj. 24. 22:52
 13/63 anonim ***** válasza:
Csajok nemérthetik ezt a megunás dolgot, ez csak a pasik sajátossága avagy hibája ahogy tetszik.
2011. máj. 24. 22:53
 14/63 anonim ***** válasza:
100%

Bakker! Tök ugyan vagyok én is...

Szinte úgy érzem magam, mintha szexmániás lennék, amiért én fűzöm, hogy végre szexeljünk máááár, már lemondtam mindenről, előjáték, hosszas felvezetések, akármi, ha áll a műszer néha már le sem vetkőzök rendesen, annyira megörülök neki, de ő képes és halál nyugodtan elalszik, közben pedig tudom, hogy máskor önkielégít... Én nem értem. Szerintem nem vagyok rossz az ágyban.

Mondjuk amióta elkezdtem fogamzásgátlót szedni, a libidóm tizedjére csökkent, és így nagyjából egy szinten vagyunk, ezért se nagyon zavar, hogy nem olyan vagyok, mint régen...

20L

15/63 A kérdező kommentje:

Ja reggel eselyem sincs...mar en sem tudom mit csinaljak.

Bevallaltam en mindent amit akart, meg masztiztam is neki vibratorral...de mar feladtam. En tobbet nem torom magam.

Vicces hogy pont ma beszeltem meg vele, hogy nekem hianyzik a szex...de komolyan vette:/

16/63 anonim ***** válasza:

Ez a beszólás:D xD

Amúgy márha lesz hancúr..:/ direkt felfogok elötte kelni:D ne tudjon kibújni a dolog alól:P

2011. máj. 24. 22:54
 17/63 A kérdező kommentje:
Sokszor el kell hogy gondolkodjak ezen a mondaton: milyen hulyek a nok, hogy egy kis kolbaszert egy egesz disznot tartanak...akarki mondta ezt, tudott valamit...
2011. máj. 24. 22:56
 18/63 A kérdező kommentje:
Anyaja en sajnallak es egyutterzek(meg ehezek) veled...
2011. máj. 24. 22:57
 19/63 anonim ***** válasza:
Hát az biztos hogy bölcs volt... Nem értem miért nem fogják fel hogy nekünk is kell a szex.Ha rajtam múlna napi 2x biztos lenne...
2011. máj. 24. 22:58
 20/63 anonim ***** válasza:
Kösziiii:):) Édes vagy:)
2011. máj. 24. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!