Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csiklóm hatalmas. Fiuk zavarna ez titeket szex közben?
Figyelt kérdés
Valami oknál fogva a csiklom hatalmasra duzzadt. Voltam vele nőgyógyásznál de csak annyit modott formai hiba...Engem nagyon zavar. Kiváncsi vagyok a véleményetekre!2009. szept. 28. 15:37
1/16 anonim válasza:
örülj neki :) könnyebb megtalálni
én spec imádom :)
2/16 anonim válasza:
Van más nőknek is akinek hatalmas. Nekem személy szerint nem tetszik, de van olyan ismerősöm aki pl él-hal az ilyen "formai hibákért", úgyhogy ne parázz :)
4/16 anonim válasza:
Mégis mekkora az a hatalmas?Ha még a normális keretek közt nagy,az nem zavar.
5/16 anonim válasza:
Amíg nem akkora mint egy pénisz addig jó :)
6/16 kolosszus22 válasza:
Nem baj az, cucliznám neked!:)
22/F
7/16 anonim válasza:
Amíg jóval kisebb, mint a fiúd szerszáma, addig semmi gond! Legalább könnyen megtalálja, másrészt elég érzékeny (akinek nagyon elbújik, annak általában nem elég érzékeny).
Mégis, mekkora az a hatalmas?
8/16 A kérdező kommentje:
hát olyan 2,5-3 centis...
2009. szept. 29. 20:38
9/16 anonim válasza:
háth én érzékeny lennék a dologra, sztem undorító de biztos van akinek ez tetszik...
10/16 anonim válasza:
Ha izgalomban ekkora, akkor semmi gond. Nyugalomban azért ez már kicsit nagy... de sok fiú van, aki könnyedén kibékül vele - és néhány olyan is akad, aki mindent megadna érte :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!