Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a hatalmas szex kamu?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hatalmas szex kamu?

Figyelt kérdés

Folyton azt hallom, hogy a pasik milyen szexmaniasak. Hat meg a francokat!

Vegre elterveztem hogy ma osszejon valami, erre nem alszik a baratom??

Vagy en vagyok tulsagosan kiehezett?

8 honapja vagyunk egyutt, az elejen napi tobb is volt, most meg a heti 1-2 rekord. El is jottem a nappaliba aludni, mar annyira elegem van!

En is naponta 5 orakat alszom, de szexre valahogy mindig van energiam.

Ja bocs ezert a szoaradatert de olyan merges vagyok!:)

Tisztara mint az exem. 1 evig minden ok aztan semmi sem.

En ezt nem ertem.

Pedig nem is vagyok rossz, de tenyleg, aktiv vagyok a szexben:)

Latom megint mehetek a vibratoromert.....

20/L

2011. máj. 24. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kezet foghatunk:D

Mi ma vagyunk 8 hónaposak, direkt megkértem anyumat, engedje meg, hogy itt aludjon.

Erre bakker alszik...:D

2011. máj. 24. 22:43
 2/63 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok, legyen akarmilyen kemeny napom, legyek akarmilyen fáradt, egy-két-akár durvább-menetre mindig kapható vagyok. :D És fiú vagyok, szóval ez csak azt jelenti, hogy eddig "rossz" fiúkkal akadtál össze. :P
2011. máj. 24. 22:44
 3/63 anonim ***** válasza:
Az elején még nagyobb az érdeklődés a pasik részéről, aztán utána rá tudunk unni a nőre. Most ez lehet furán hangzik, de így van.
2011. máj. 24. 22:46
 4/63 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 25éves a barátom és pont erről beszéltünk pár hete. Hogy ő már kicsit lecsillapodott, hibába imádja velem a szexet, ő nem igényli a napi többszöri alkalmat. Én sem -mindig- de a napi 1 azért az jólesne, főleg hogy csak 2-3 napokat vagyunk együtt.

Úgy tűnik, mi csajok vagyunk inkább a kiéhezett pumák, és reszketve várjuk a történéseket :)

18/L

2011. máj. 24. 22:46
 5/63 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok a klubhoz az én párom is alszik:/ Pedig én is hancúrozni akartam.Fürge ujjak 5perc maradt:(
2011. máj. 24. 22:47
 6/63 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, nekem az se:D:D:D

"Klub". ez tetszett:D

2011. máj. 24. 22:48
 7/63 A kérdező kommentje:

Aaa en ezt sosem fogom megerteni....pedig annyi szep perverz dolgot terveztem estere...:/

Elso udv a klubban akkor:)

Masodik: nem gzozned meg a pasimat hogy hagyja magat megeroszakolni? Meg meloban is perverz fantaziaim voltak...:(

2011. máj. 24. 22:48
 8/63 A kérdező kommentje:
Nahat de sok sorstars:)
2011. máj. 24. 22:49
 9/63 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is perverz-estet terveztem. De a legperverzebb esemény az, hogy verem a klaviatúrát...:D
2011. máj. 24. 22:50
 10/63 anonim ***** válasza:
100%
második vagyok. Sajnos az enyémet se sikerült meggyőznöm pedig nagyon szexin nézek ma ki, ha pasi lennék megerőszakolnám magam xD.De párom inkább az ágyat választotta... Van ez így.Remélem legalább reggel lesz valami...
2011. máj. 24. 22:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!