Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagyok? Nem hagyom, hogy össze vissza tapizzon egy pasi, de ha egy péntek este megtetszik akkor lefekszek vele. Nem mutogatok magamról mesztelen képeket, de az öltözőből simán kijövök egy tangában és melltartóban, szerintetek?
Figyelt kérdés
176 cm és 60 kg vagyok nincsenek kis méreteim és volt rajtam egy kis súly felesleg elkezdtem személyi edzőhöz járni és nagyon szép lapos hasat ,,csináltunk" és büszke vagyok a testemre .2011. máj. 24. 18:46
31/34 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass a sok idióta pasikra.MIkor a pasik olyanok hogy elég 2 perc és máris meg lehet őket kapni mert a legtöbb könnyűvérű utolsó strici.Akkor most én meg mondjam az hogy ne foglalkozz a pasikkal mert )95%-a himringyó.
Szóval éld az életed.Ha valakinek ez fáj az egy idióta szerintem.
32/34 anonim válasza:
Egy kis lotyó vagy, de nem baj, mert szeretjük az ilyet. :)
34/34 anonim válasza:
Pesten tudnád ezt az életmódot diszkréten folytatni, de egy 80 ezres városban nagyon gyorsan elterjed egy csajról az, ha könnyen kapható. És igen ami a férfinak dicsőség, amiatt a nő ri.banc a jelenlegi társalmi erkölcs szerint.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!