Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagyok? Nem hagyom, hogy össze vissza tapizzon egy pasi, de ha egy péntek este megtetszik akkor lefekszek vele. Nem mutogatok magamról mesztelen képeket, de az öltözőből simán kijövök egy tangában és melltartóban, szerintetek?
Figyelt kérdés
176 cm és 60 kg vagyok nincsenek kis méreteim és volt rajtam egy kis súly felesleg elkezdtem személyi edzőhöz járni és nagyon szép lapos hasat ,,csináltunk" és büszke vagyok a testemre .2011. máj. 24. 18:46
12/34 A kérdező kommentje:
persze, hogy élvezném , de most szeretnék független lenni és nem akarok ribanc lenni , de ... ha valakinek nincs pasija , legalább egy fél évig nem szeretnék most pasit, fél évig éljek ,,apáca" életet ?
2011. máj. 24. 18:57
13/34 anonim válasza:
már az vagy
akkora üszkös ribanc qrva vagy hogy azt csak egy költő tudná kellőképp kifejezni
15/34 anonim válasza:
Akkor maszturbálj te drága, ha ennyire nem birod szex nélkül! Még az is jobb, mint hétvégente mással-mással kefélni!
16/34 A kérdező kommentje:
16 vagyok 1x-er volt 1 éjszakás kalandom mindig figyeltem, hogy még smárolni sem smárolok idegennel de tetszett ez az egy éjszakás dolog és most szakítottam a pasimmal 1 év után és most szeretném csak kihasználni a szingli életet
2011. máj. 24. 19:00
17/34 anonim válasza:
Inkább téged fognak igy kihasználni, nem?
18/34 A kérdező kommentje:
te ezt most honnan vetted, hogy én egy üszkös qva vagyok ?
2011. máj. 24. 19:02
19/34 anonim válasza:
és 16 éves vagy.gratulálok.(:
kicsit se szégyelled magad?
20/34 A kérdező kommentje:
nem tudom miért kéne szégyelnem magam ...-.-
1 pasival aki a pasim volt éltem szexuális életet és volt 1 egy éjszakás kalandom :)
2011. máj. 24. 19:13
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!