Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagyok? Nem hagyom, hogy össze vissza tapizzon egy pasi, de ha egy péntek este megtetszik akkor lefekszek vele. Nem mutogatok magamról mesztelen képeket, de az öltözőből simán kijövök egy tangában és melltartóban, szerintetek?
Igen egy kib.szott kis ribanc vagy, ráadásul még hülye is, aki nem képes felfogni azt, amit leírt.
Szerinted az nem helyénvaló (mert tényleg nem az), hogy fogdossanak, de az igen, hogy ismeretlenekkel fekszel le. Arra hivatkozol, hogy te csak élvezed az életet. Idióta.
uhh._.'
elég buta lány vagy..
olvasgasd végig amiket írtál..aztán vagy rájössz miért kéne szégyellned magad,vagy tényleg nagyon ostoba vagy.(:
Előbb-utóbb nagyon ráfázol ezekre az ismeretlenekkel való
szexelésre! Akkor bánod már, de késő bánat. Miért nem
kell egy rokonszenves sráccal egy szép kapcsolat? Ebben
mi a jó, hogy odadobod magad annak, aki a diszkóban megtetszik? Nem jó ez így sehogy, hidd el!
Te normális vagy?:D
Azt mondod egy egyéjszakás kalandod volt, de a kérdés szerint simán lefekszel egy számodra tetsző pasival egy buliban. Akkor most hogy is van? Most már nem tudod kimenteni magad :)
16 évesen büszke lehetsz magadra, hogy fűvel fával lefeküdnél. Aztán majd csodálkozol amikor egy normálisabb pasi r.ibancnak néz és azért nem jön veled össze. Vagy csak simán összesúgnak a hátad mögött.
Tudod mi az a szingliség? Nem az, hogy jajj 16 vagyok és kidobtam a pasim akkor én most szingli vagyok és k.félek mindenkivel. Legyél már legalább 20-on túl, és ne legyen huzamosabb ideig kapcsolatod, ráadásul ne is akarj élvezd egyedül az életet, na ez a szingliség.
Remélem megtudják a szüleid, hogy ilyen k.rva vagy 16 éves létedre és elbeszélgetnek Veled. Ha az én lányom lennél már elküldtelek volna otthonról.Gratulálok, gyerek vagy és tönkreteszed magad. Most még nem látod a következményeit, de később majd fogod..Rád férne egy jó nagy beszélgetés egy FELNŐTTEL.
A kérdés lehet fake.
De fiúk tapasztalt szex kedvelő nő kell neked is. De tapasztalatot meg ne szerezzen, csak szülessen vele? Mert félsz hogy ha több pasija van könnyebben félre megy? Van nem leszel neki elég? Vagy miért? Vagy félsz hogy egy 80-100-200-2000-x-ezeres városban majd ezt pletykálják az irigyek amikor addig egy discos lány volt nekik sok közül?
Hát 3. , 4. , 5-nek rosszabb egy lánynál a sorban lenni mint 25-nek.
Mert 3. , 4. , 5. könnyne lehet hogy azt sem tuja mit szeret, mert mindig a fiú volt az első és csak szívességből feküdt le velük is.
Ja tényleg ez a lényeg nektek a lány ne tudja mi a jó neki! :-C
Szopacs de a lányok többsége egy kis szeretetért megy félre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!