Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ribanc vagyok? Nem hagyom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribanc vagyok? Nem hagyom, hogy össze vissza tapizzon egy pasi, de ha egy péntek este megtetszik akkor lefekszek vele. Nem mutogatok magamról mesztelen képeket, de az öltözőből simán kijövök egy tangában és melltartóban, szerintetek?

Figyelt kérdés
176 cm és 60 kg vagyok nincsenek kis méreteim és volt rajtam egy kis súly felesleg elkezdtem személyi edzőhöz járni és nagyon szép lapos hasat ,,csináltunk" és büszke vagyok a testemre .
2011. máj. 24. 18:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%
ahogy te érzed.de én tuti nem feküdnék le fűvel fával csak azért mert büszke vagyok a testemre.
2011. máj. 24. 18:48
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Mond meg hol leszel péntek este
2011. máj. 24. 18:48
 3/34 anonim ***** válasza:
83%

Ha csak úgy lefekszel egy pasival, akit alig, vagy egyáltalán nem ismersz, akkor ribanc vagy.

Meg a péntek miért különbözik ilyen téren a szombattól a vasárnaptól, vagy akár a hétfőtől és a keddtől? -.-"

2011. máj. 24. 18:49
 4/34 A kérdező kommentje:
Hát próbálok különbséget tenni az élvezem az élete és szexelek meg a ,,Szombathely legnagyobb ribanca" (Szombathelyi vagyok ) között
2011. máj. 24. 18:50
 5/34 anonim ***** válasza:
Mennyi a korod?
2011. máj. 24. 18:52
 6/34 anonim ***** válasza:
75%
szerintem nem így kell élvezni az életet. :) és ribanc vagy még mindig.
2011. máj. 24. 18:53
 7/34 anonim ***** válasza:
77%
Igen, az vagy. Vagy te nem érzed, hogy a szex az komolyabb mint a tapizás? OMG
2011. máj. 24. 18:53
 8/34 A kérdező kommentje:
nem különbözik csak pénteken vagy szombaton szoktam bulizni járni:) de ha most szakítottam a pasimmal és most nem akarok pasit csak szexet akkor üljek otthon ?
2011. máj. 24. 18:54
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
akkor is élveznéd, ha egy párkapcsolatban bújhatnál össze minden este ugyanazzal a férfivel, akit ráadásul szeretsz is. élveznéd a szexet nem alkalmi partnerrel is hidd el!
2011. máj. 24. 18:54
 10/34 anonim ***** válasza:
78%
Rgyértelműen rib*nc vagy, bocs:) Szerintem te is tudod, nem tudom minek kérdezted meg.
2011. máj. 24. 18:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!