Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak talán beépített radarjuk van annak érzékelésére, hogy mit művelt a fiú a kapcsolatuk előtt?
Több lány írta már itt, hogy nem kellene neki olyan férfi, aki pl. volt előtte örömlánynál, sok egyéjszakás partnere volt, becsapta a párját, stb...
Mindezt nagyon magabiztosan jelentik ki. Azonban: ha a srác nem mondja el és nincs közös ismerős, akkor ugyan honnan tudnák meg a fiú titkait? Talán megkínozzák a párjukat? :)
Valóban nem számít. Mindenesetre valószínű 20 alatt vagy. És engem biztosan nem dobhatnál ki, mert nem is járnék veled.
Amúgy pont a magadfajták miatt jár sok srác inkább prostihoz.
Kérdező, ne legyél már ennyire szemtimentális. :)
Férfi létedre legyen már benned annyi, hogy elviseled mások véleményét, és főleg, hogy a tetteidért vállalod a következményeket is.
Mellé. Elég rég voltam 20 alatt. És én sem járnék veled, mert tippem szerint túl fiatal vagy hozzám, és amúgy sem tartanálak férfinak.
Utolsónak igaza van. Véleményt kértél, viseld el.
Oké! :)
Ha mégis én lennék a párod, soha nem jönnél rá, mit csináltam előtted, ebben biztos lehetsz. :D
Nekem nem kellene se a kérdező, se a 78%os.
Egymást viszont tökéletesen megérdemelnék! Szépen kiegészítenék egymást az egyformán, undorítóan beteges személyiségükkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!