Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak talán beépített radarjuk van annak érzékelésére, hogy mit művelt a fiú a kapcsolatuk előtt?
Több lány írta már itt, hogy nem kellene neki olyan férfi, aki pl. volt előtte örömlánynál, sok egyéjszakás partnere volt, becsapta a párját, stb...
Mindezt nagyon magabiztosan jelentik ki. Azonban: ha a srác nem mondja el és nincs közös ismerős, akkor ugyan honnan tudnák meg a fiú titkait? Talán megkínozzák a párjukat? :)
19:52
Közel sem annyira, amennyire az aki ilyesmit csinál.
20.00
Rendben van. Ebben az esetben évekig tartó szexhiányt kívánok neked!
20:03
Köszi. Megvolt már. Naés? Most hűderossz nekem?! Nem tudok róla.
78%-os!
A hozzászólásaid alapján kibaxottul antipatikus vagy számomra, és ilyen stílus mellett ne is várd el, hogy bárki is tiszteljen...
Undorító és igénytelen, ha valaki fizet a szexért, de ugyanúgy az is, ha abban látja élete értelmét, hogy egyéjszakás kalandjai legyenek.
Én konkrétan rászoktam kérdezni a párom előéletére, még a kapcsolat elején, ha nem mond igazat és hazudik, megteheti, viszont ha kiderül kidobom. Erkölcsileg nulla férfire nincs szükségesm
20:21
Én sem tisztelem azt, aki prostihoz jár. Sőt!
De bocs, hogy őszinte vagyok.
20.28
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!