Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak talán beépített...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak talán beépített radarjuk van annak érzékelésére, hogy mit művelt a fiú a kapcsolatuk előtt?

Figyelt kérdés

Több lány írta már itt, hogy nem kellene neki olyan férfi, aki pl. volt előtte örömlánynál, sok egyéjszakás partnere volt, becsapta a párját, stb...

Mindezt nagyon magabiztosan jelentik ki. Azonban: ha a srác nem mondja el és nincs közös ismerős, akkor ugyan honnan tudnák meg a fiú titkait? Talán megkínozzák a párjukat? :)

2011. máj. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez történik, majd kiderül (: De csak emiatt nem akarok addig várni. Bár akkor sem az zavarna, hogy szűz vagyok, hanem hogy nincs meg a másik felem. Azazhogy elvesztettem, mert jelenleg épp úgy néz ki, hogy megvan (minden bizonnyal a gyiken nyavalyogtam, sajnáltattam magam, meg a nőket szidtam, és szabályok, taktikák szerint rendeztem a kapcsolataimat, úgy jött össze).
2011. máj. 23. 19:58
 22/51 anonim ***** válasza:

19:52

Közel sem annyira, amennyire az aki ilyesmit csinál.

2011. máj. 23. 20:00
 23/51 A kérdező kommentje:
Értem az iróniát. De hidd el, vannak emberek, akiknek csak így magy. Igaz, nekik nincs is egyhamar barátnőjük, talán már szenilissé is válnak, mire összejön.
2011. máj. 23. 20:01
 24/51 A kérdező kommentje:

20.00

Rendben van. Ebben az esetben évekig tartó szexhiányt kívánok neked!

2011. máj. 23. 20:03
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak így megy, annak oka van. Amiről meg te tehetsz. (Nem, nem külső, szó sincs külsőről, ne is keresd a kifogásokat) Ha pedig te tehetsz róla, és nem siekrül, akkor béna vagy. Ha meg béna vagy, akkor hadd ne elismerést kapjál (: Szóval ha még te is bevallod, hogy mennyire szerencsétlen vagy, ne lepődj meg, ha úgy is vagy kezelve. Avagy ne a kifogásokat keresd, hanem javítsál magadon.
2011. máj. 23. 20:04
 26/51 anonim ***** válasza:

20:03

Köszi. Megvolt már. Naés? Most hűderossz nekem?! Nem tudok róla.

2011. máj. 23. 20:07
 27/51 anonim ***** válasza:
52%

78%-os!

A hozzászólásaid alapján kibaxottul antipatikus vagy számomra, és ilyen stílus mellett ne is várd el, hogy bárki is tiszteljen...

2011. máj. 23. 20:21
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Undorító és igénytelen, ha valaki fizet a szexért, de ugyanúgy az is, ha abban látja élete értelmét, hogy egyéjszakás kalandjai legyenek.

Én konkrétan rászoktam kérdezni a párom előéletére, még a kapcsolat elején, ha nem mond igazat és hazudik, megteheti, viszont ha kiderül kidobom. Erkölcsileg nulla férfire nincs szükségesm

2011. máj. 23. 20:26
 29/51 anonim ***** válasza:

20:21

Én sem tisztelem azt, aki prostihoz jár. Sőt!

De bocs, hogy őszinte vagyok.

2011. máj. 23. 20:28
 30/51 A kérdező kommentje:

20.28

Hány éves vagy?

2011. máj. 23. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!