Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak talán beépített...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak talán beépített radarjuk van annak érzékelésére, hogy mit művelt a fiú a kapcsolatuk előtt?

Figyelt kérdés

Több lány írta már itt, hogy nem kellene neki olyan férfi, aki pl. volt előtte örömlánynál, sok egyéjszakás partnere volt, becsapta a párját, stb...

Mindezt nagyon magabiztosan jelentik ki. Azonban: ha a srác nem mondja el és nincs közös ismerős, akkor ugyan honnan tudnák meg a fiú titkait? Talán megkínozzák a párjukat? :)

2011. máj. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem, semmilyen tartást, tiszteletet vagy hűséget a nők felé nem nézek ki olyan pasiból, aki prostinál járt.

19:18 és 19:19

2011. máj. 23. 19:23
 12/51 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk évekig nem jött össze neki senki? Azért a szex minden férfinak hiányzik. Attól még tisztelheti a nőket.
2011. máj. 23. 19:27
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Szoros összefüggés van egy hazugságon és titkon alapuló kapcsolat, és egy szarból épített vár között :D Najó, legyünk kevésbé vulgárisak, mondjunk sarat. Jön egy kis víz, elmossa, mintha nem is lett volna sose. Na meg nem is olyan szép. De mivel előzőleg elverted a pénzed (vagy elveretted, ha-ha-ha), másra már nem telt. Komolyan ez kell?

Ja, de azért hozzáteszem: én fiúként nézem le a prostihoz járókat :D Ha egy férfinek "gyors szex kell", akkor

2011. máj. 23. 19:31
 14/51 anonim ***** válasza:
Hát szerintem anyira nem gond, mert ha előttem meg olyan csajjal volt akit elég sokan megkaptak akkor ugyan ott vagyunk csak nem fizetett érte... most h kinek is lehet igaza nem tudom engem mondjuk nem érdekelne... L20
2011. máj. 23. 19:31
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
... akkor URALKODIK MAGÁN! "Egy férfi azért férfi, mert tudja késleltetni az élvezeteket." (Lawrence Block) Vagy "attól férfi, hogy mennyire tudja késleltetni", de ennek így nincs sok értelme. Már nem emlékszem, hogy is volt, de remélem a lényeg érthető.
2011. máj. 23. 19:33
 16/51 A kérdező kommentje:

19.33

Akkor azt is elmondhatnád, hogy neked meddig kellett legtováb "késleltetni az élvezeteket." Csak azért, mert vannak srácok, akiknek akár hosszú évekig semmi nem jut. Csak ezt igyekszel "nem észrevenni."

2011. máj. 23. 19:38
 17/51 anonim ***** válasza:

Nos, 19 vagyok és szűz.

Első csók 17 évesen, távkapcsolatban (azért ehhez találkoztunk :D)

Első "igazi" barátnő 18 évesen.

Ja, és októberi vagyok, mindezek nyáron történtek, tehát közelebb voltam a következő betöltendő évemhez (:

És egyszer sem sírtam, hogy nekem milyen szar.

2011. máj. 23. 19:48
 18/51 anonim ***** válasza:

"És ha mondjuk évekig nem jött össze neki senki?"

Hát, akkor a páros lábbal kirúgás előtt a látszat kedvéért odalökjük, hogy "jajj te szegény".

2011. máj. 23. 19:50
 19/51 A kérdező kommentje:

Akkor minden világos! :)

Majd ha 25 évesen is szűz leszel, majd kiderül, mennyire leszel ilyen gondolkodásmódú. :)

2011. máj. 23. 19:51
 20/51 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben a srác emelt fővel távozhatna. Undorítóan cinikus hozzászólás volt.
2011. máj. 23. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!