Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak talán beépített radarjuk van annak érzékelésére, hogy mit művelt a fiú a kapcsolatuk előtt?
Több lány írta már itt, hogy nem kellene neki olyan férfi, aki pl. volt előtte örömlánynál, sok egyéjszakás partnere volt, becsapta a párját, stb...
Mindezt nagyon magabiztosan jelentik ki. Azonban: ha a srác nem mondja el és nincs közös ismerős, akkor ugyan honnan tudnák meg a fiú titkait? Talán megkínozzák a párjukat? :)
Hozzáteszem, semmilyen tartást, tiszteletet vagy hűséget a nők felé nem nézek ki olyan pasiból, aki prostinál járt.
19:18 és 19:19
Szoros összefüggés van egy hazugságon és titkon alapuló kapcsolat, és egy szarból épített vár között :D Najó, legyünk kevésbé vulgárisak, mondjunk sarat. Jön egy kis víz, elmossa, mintha nem is lett volna sose. Na meg nem is olyan szép. De mivel előzőleg elverted a pénzed (vagy elveretted, ha-ha-ha), másra már nem telt. Komolyan ez kell?
Ja, de azért hozzáteszem: én fiúként nézem le a prostihoz járókat :D Ha egy férfinek "gyors szex kell", akkor
19.33
Akkor azt is elmondhatnád, hogy neked meddig kellett legtováb "késleltetni az élvezeteket." Csak azért, mert vannak srácok, akiknek akár hosszú évekig semmi nem jut. Csak ezt igyekszel "nem észrevenni."
Nos, 19 vagyok és szűz.
Első csók 17 évesen, távkapcsolatban (azért ehhez találkoztunk :D)
Első "igazi" barátnő 18 évesen.
Ja, és októberi vagyok, mindezek nyáron történtek, tehát közelebb voltam a következő betöltendő évemhez (:
És egyszer sem sírtam, hogy nekem milyen szar.
"És ha mondjuk évekig nem jött össze neki senki?"
Hát, akkor a páros lábbal kirúgás előtt a látszat kedvéért odalökjük, hogy "jajj te szegény".
Akkor minden világos! :)
Majd ha 25 évesen is szűz leszel, majd kiderül, mennyire leszel ilyen gondolkodásmódú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!