Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak talán beépített...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak talán beépített radarjuk van annak érzékelésére, hogy mit művelt a fiú a kapcsolatuk előtt?

Figyelt kérdés

Több lány írta már itt, hogy nem kellene neki olyan férfi, aki pl. volt előtte örömlánynál, sok egyéjszakás partnere volt, becsapta a párját, stb...

Mindezt nagyon magabiztosan jelentik ki. Azonban: ha a srác nem mondja el és nincs közös ismerős, akkor ugyan honnan tudnák meg a fiú titkait? Talán megkínozzák a párjukat? :)

2011. máj. 23. 19:08
1 2 3 4 5 6
 1/51 Moszuke ***** válasza:
72%

előbb-utóbb úgyis kiderül.. minek hazudozni?:)

légy büszke ha k*rvához jártál vagy ha kihasználtad a kihasználható buta lányokat.

2011. máj. 23. 19:11
 2/51 anonim ***** válasza:
A pasik általában elmondják, vagy teljesen véletlenül elkotyogják. Tényleg előfordul, akár egy örömlányokról szóló baráti beszélgetés kapcsán néhány sör után teljesen óvatlanul megjegyezhetik, hogy ők is voltak már, és akkor borul a bili. Általában ha valaki nem mond el valami olyasmit, amire rákérdeztek előtte, tehát tagad, akkor az a "legjobb" pillanatokban szokott véletlenül kiderülni. :)
2011. máj. 23. 19:13
 3/51 anonim ***** válasza:
0%
Ez most felvet egy kérdést, miért baj, ha egy pasi már volt örömlánnyal? :D Egyszer mindent ki kell próbálni :) Meg egyáltalán, semmi köze hozzá, hogy nekem milyen életem volt előtte.
2011. máj. 23. 19:16
 4/51 A kérdező kommentje:

19.16

Azért, mert nem egy lány írta itt a GYK-n, hogy egy ilyen fiú/férfi semmit nem ér a szemében és azonnal kihajítaná, ha megtudná. Akkor is, ha évekkel a kapcsolatuk előtt tette volna.

2011. máj. 23. 19:18
 5/51 anonim ***** válasza:

Kiderül. Előbb vagy utóbb de legtöbbször kiderül. Aztán megy a pislogás mikor páros lábbal rúgják ki x év után.

19:16

Azért, mert undorító és mert egy FÉRFI ilyet nem csinál.

2011. máj. 23. 19:18
 6/51 anonim ***** válasza:
100%

"egy lány írta itt a GYK-n, hogy egy ilyen fiú/férfi semmit nem ér a szemében és azonnal kihajítaná, ha megtudná."

Csatlakozom hozzá.

2011. máj. 23. 19:19
 7/51 anonim ***** válasza:

Minden kiderül.

Később lesz pár közös ismerősük, akik "jóindulatúan" elkotyogják, micsoda szerencse, hogy már két hete hűséges hozzá ez a szoknyapecér, bezzeg régen...

Azon kívül elég árulkodó, ha a pasi rudija pöttyös, mert nem igaz, hogy a pirospöttyös az igazi.

8/51 anonim ***** válasza:
Tény, hogy semmi köze nincs hozzá, de egy olyan kapcsolat, amit huzamosabb időre terveznek, ott igenis fontos a férfi előélete is. Engem nem zavarna (asszem), ha tudnám, hogy az uram volt egy prostival (főleg ha nem rendszert csinált belőle, csak ki akarta próbálni), de igenis fontos ismerni a másik előéletét, mert sokszor előkerülnek a múlt hatásai. (Hat éve vagyunk együtt, tudom, hogy valamelyest, ha a múlt nem is minden részletét, de valamennyit muszáj ismerni. :) )
 9/51 anonim válasza:

Szerintem elég alapvető, hogy az ember a párja előtt a múltját is vállalja. Felesleges titkolózni ilyen téren is.

Az meg, hogy miért baj a nőknek, hogy a férfi volt már örömlánnyal? Nos, nekem sem kellene olyan nő, aki már fizetett a szexért bárkinek is. Ennyi.

10/51 A kérdező kommentje:

19.19

Ne mondjál már ilyen hülyeségeket! Egy férfi, ha gyors szexet akar, akkor fizet. Egy nő elmegy egy bárba vagy diszkóba és felkínálja magát valakinek!

2011. máj. 23. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!